Időzített bejegyzés

Helló!Van egy kis problémám: szoktam olyat csinálni, hogy megírok egy bejegyzést, beállítom a megjelenés dátumát egy jövőbeli időpontra, rányomok a publikálásra és ennyi, várom, hogy majd egyszer megjeleneik automatikusan. Igen ám, de sokszor van olyan, hogy nem jelenik meg és utólag kell rávennem a megjelenés hihetetlenül professzionális produktumára.

Mi lehet a baj? Túl késői dátumra állítom be? Vagy kell hozzá plugin?

Ez utóbbi kérdés elég hülyeség, hiszen sok bejegyzés a fentebb említett módszerrel megjelenik…Tudna valaki segíteni nékem?

Előre is kösz!

Nekem is előfordul ez a probléma mostanság. Beállítom hogy mikor jelenjen meg a bejegyzés, publikálom. Az intézőbe meg az jelenik meg hogy mennyi idő telt el a bejegyzés óta és nem az hogy mennyi idő van még a bejegyzésig és természetesen nem is publikálja az adott bejegyzést a ep. Eddig pedig minden rendbe vol. Mi lelhette most?

Nincs erre válasz? :S

Szervusz akky! :slight_smile:Ha le lenne írva a válasz, akkor látnád. :wink:Sajnos, úgy látszik, erre nem született érdemi válasz, de az is lehet, hogy egyszerű frissítéssel megoldódott a probléma. Csak elfelejtették beírni. Talán, ha látják az írást, akkor beírják… :slight_smile:Szép napot!

hát legfrisebb motor van fent, mégse működik.arra a megoldásra jutottam hogy extrán nemműködik, régen ott se működött nekem.de semmi köze a tárhelynek az extrához, illetve saját domain, szóval működnie kéne:(

Hmmm. :frowning:Tudomásom szerint ez azért működős. Lehet, hogy megsérült valamelyik fájlod a feltöltés közben.

Töltsd le a legfrissebbet, majd könyvtáranként töltsd fel (írd felül a régit), upgrade-eljél (ne kövezzetek meg, de lehet, hogy elmaradt, de ártani nem használ… :)), és szerintem menni fog.

Remélem… :wink:

arra ügyelj, hogy amivel feltöltesz ne alakítsa kisbetűssé a fájlneveket.

hát akkor lehet ez a probléma? mert már magába a zip-be sincs semmi nagybetűs fájl, max valami Renderer.php meg PSpellShell.php