Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy mióta újratelepítettem a wp-t valamiért nem működik az, ha beidőzítek egy bejegyzést, hogy mikor jelenjen meg. Tehát ha elmúlik a bejegyzett időpont a bejegyzéseknél ennyit ír ki,hogy hibás időzítés. Mitől lehet ez?
Nem sikerült a frissítés, tedd meg újra FTP-n keresztül. Ãllított a tárhelyszolgáltató a szerverein, kérdezz rá.
Ilyen téma nemrég volt a Fórumban keress rá; időzített, időzítés, cron, wp-cron kulcsszavak
Ez az, hogy nem frissítve lett az egész, hanem újonnan újratelepítve a wp.
Attól még nem biztos, hogy sikerült a telepítés.
Értem, de hiába keresek rá semmi ilyesmit nem talál. Pedig visszanéztem vagy 15 oldalt a fórumban.
Közben kaptam segítséget hgrg-től.
Éspedig, mit? Hadd tanuljon más is.
Csak annyit, hogy adott egy linket mivel én nem találtam a dolgokat.
https://www.google.com/search?q=site%3Aforum.wphu.org&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a#hl=hu&client=firefox-a&hs=Sut&rls=org.mozilla:hu%3Aofficial&sclient=psy-ab&q=site:forum.wphu.org+cron&oq=site:forum.wphu.org+cron&gs_l=serp.3...919.2035.0.2383.5.5.0.0.0.0.206.831.0j3j2.5.0...0.0...1c.1.YjZQYtZvf3M&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=5d474464c6fe1b24&bpcl=37643589&biw=1280&bih=880
Még most sem jöttem rá mi lehet a hiba. De a tárhelyszolgáltató mit tud állítani a szerveren ami összefüggésbe lehet ezzel? Mert most már írnék neki, de nem tudom mit.
Na mindegy írtam nekik, hogy valami cron hiba van, csak tudják tán ilyenkor mit kell megnézniük.