Warning: file(/web/iphoneshop/iphoneshop.hu/wordpress/wp-content/themes/iblogpro3/style.css) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory in /web/iphoneshop/iphoneshop.hu/wordpress/wp-includes/theme.php on line 180
Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /web/iphoneshop/iphoneshop.hu/wordpress/wp-includes/theme.php on line 180
Műveletek: Előnézet | Bekapcsol | Vissza a sablonok oldalra
Mivel teljesen új vagyok WP téren, némi segítség jól jönne a hiba elhárítása terén.
Jelenleg három menüpont van a navbar-on, Home - Magunkról - iPhone
Szeretném ha betöltödéskor a webshop rész töltödne be automatikusan.
Úgy tűnik, hogy ezt a Beállítások - Olvasás menüpont alatt lehet megváltoztatni:
Ha a Beállítások -> Olvasás -> Első oldal-t átállítom - Egy statikus oldal-ra akkor mindegy mit állítok be a Válassz-nál opcióknál, eltünik az iPhone menüpont a Navbar-on.
Vizuálisan: Home - Magunkról - iPhone helyett csak a Home - Magunkról menüpontok látszanak.
Érdekelne, hogy a Home menüpont miért nem jelenik meg magyarul a Footerban?
2. fordítás
A WP eCommerce Plugin-nek van beépített Magyar nyelv modulja. Legalábbis a beállításoknál van lehetőség az átállításra. Talán a 2.9.2-es Magyar WP miatt jön fel ez a menü? Fogalmam sincs.
Ha a plugin-t átállítom a beépített Magyar nyelvre akkor az admin felületen PHP define string-ek (asszem így hívják őket) jelennek meg.
A frontend-en is vannak még angolul megjelenő szövegek Checkout - Transaction Results - Your Account, de itt string-ekkel még nem találkoztam
Leforditottam a WP eCommerce Plugin-t gyári iBlogPro.po file-t POeditorral, hu_HU.po és hu_HU.mo file-okat bemásoltam a megfelelő helyre.
De még így sem teljes a fordítás.
Pl: angol: General Settings magyar:TXT_WPSC_OPTIONS_GENERAL_HEADER
Ezeknek azért nincs magyar fordítása mert nem része a Worpress magyarításnak? Saját magamnak kell manuálisan lefordítanom a php file-okon belül?
Érdemes lenne feltelepíteni vmelyik populáris fordító plugin-t és azzal lokalizáljam?
Szeretnék minél kevesebb plugin-t alkalmazni, így minimumon tartva az esetleges kompatibilitási hibákat.
Kényelem nem elsődleges szempont, nem sajnálnám az ídőt a php-s fordításra, ha kapok megfelelő útbaigazítást.
Szóval a wicked-wordpress csapata fizetős sablonokat ad ki, természetesen a base64kódolt footert ajándékba mellékelik. Az ilyen sablonok használata KERÜLENDÅ mivel nem tudhatod mit futtatsz le!
Szóval a wicked-wordpress csapata fizetős sablonokat ad ki, természetesen a base64kódolt footert ajándékba mellékelik. Az ilyen sablonok használata KERÜLENDÅ mivel nem tudhatod mit futtatsz le!
Nem lehet, hogy a te verziód már kódmentes, és csak simán ott van a láblécben a link, csak HGRG paranoid? (megjegyzem, teljesen igaza van, én is úgy kezdek egy sablont -bár inkább magamnak csinálok-, hogy footer.php base-ellenőrzés )
@Balou: nem vagyok paranoid mivel Wicked-es srácok ebből élnek minden sablonjuk kódolt… én meg saját szórakoztatásomra (inkább programozói tudásom csiszolására php alapú eltávolító eszközt készítek :D)
Érdekes, mert mostanra azért finomodtak a technikák kicsit…