heló!
pls kéne mert van ugye html szerkesztő, de beviszek egy egyszerü html kódót (javascript) mint pl. időjárás előrejelző.
leokézom minden karaly csak az egész elveszik!
így használhatatlan kb. az egész…
szűri azt is, nem veszi át 1:1-ben amit beírtál. Ez különbözű módszerekkel kikapcsolható, forumon volt róla szó, keres rá. (a szűrés és html szavak lesznek a kulcsszavak, plusz azok szinonímái)
Mit jelent az, hogy “pls” kéne? Mi az a pls?
pls = please (angol), kérem; kérlek, légy szíves magyarul, igeként tetszik, jó kb. valamint ha a mondat végén van, akkor legtöbbször nyomatékosító szóként funkcionál.
Értem. Tehát a fenti mondat akkor az alábbiak egyike magyarul:
- kérem kéne mert van ugye…
- kérlek kéne mert van ugye…
- légy szíves kéne mert van ugye…
Mégsem értem!
Ugyan, aki akarja, megérti kedves fórumtársunk, vmg9a, kérdését, de azért manonak nagyon igaza van:
használjuk szép magyar anyanyelvünket!, csak akkor alkalmazzuk az idegen szavakat, kifejezéseket, ha azok elkerülhetetlenek, nincs rájuk megfelelő magyar fordítás.
Tiszteljük meg saját magunkat, legyünk büszkék egyedülálló nyelvünkre, hisz’ “…nyelvében él a nemzet.”
vmg9a: Azt hiszem az “FCKeditor for wordpress” nem szedi szét az ilyesmit, a formokat legalább is nem.
Csinálhatod azt, hogy egy új templatet hozol létre, és abba illeszted a kódot, a
A szerkesztőben kiválasztod az “Oldal Sablon” nál az új templéted. Hátránya, hogy mindig az oldal elején lesz a a script.
Vagy kapcsold ki a vizuális szerkesztőt, akkor nem csinál bajt, ha van kedved a html kódokhoz:)
Kód beillesztésére használjátok a wp-syntax nevű plugint, direkt erre van. Ez rendesen, színezve fogja megjeleníteni a kódot.
Ha félreértettem és te futtatni szeretnéd, akkor itt van megoldás (de nem ellenőriztem hogy tényleg működik-e)
a legnagyobb gond egy egyszerü wordpress.com-ra felregelt oldalt csinálok, nagyon kezdőként.
pluginokról halottam de hogy felrakjak egyet na az kizárt 
ha valaki ezt részletesebben elmesélné…
Ez a plugin nem valami veszélyes dolog: feltöltöd a plugin mappáját a wp-content/plugins-ba, és az admin felületen a Pluginek menüben aktiválod. Ennyi, csak akkor ne a worpdress.com-on regelj, hanem csinálj mgadnak egy rendes siteot. A domain név ócsó, a wp meg ingyen van