Csináltam a magunról oldal mellé még egy oldalt, és azt szeretném ha valaki ráklikkel arra az oldalra akkor átirányítsa egy általam megadott linkre. beállítottam az oldal közvetlen linkjét, de azt írta, hogy módosítsam a .htaccess fájlt.
Sziasztok!
Csináltam a blogomba egy oldalt és megváltoztattam a közvetlen linket és azt írta a wp, hogy módosítsam a .htaccess fájlt. Mit írjak bele, hogy sikerüljön az xy.hu-ra hivatkozni?
Ezt a kérdést próbáld meg újra feltenni,
mert vagy zavaros amit írsz, vagy a szürke állományom kevés hozzá.
A wordpress alapból nem tud olyat, hogy csinálsz egy oldalt és az link lesz egy külső oldalra.
Javaslom, hogy inkább a sablonodba tedd be a menüpontok elé/után a linket.
De ha mindenképpen ehhez ragaszkodsz, akkor két megoldást tudok:
1., csinálsz ennek az oldalnak egy kamu templatet, amibe beleteszel egy
jellegű átirányítást.
2., a htaccessedben felveszel rá egy redirectet, nem nem rewrite szabályt.
Redirect /ez-az-oldalam http://valami.hu
Bővebb infó
emlékeim szerint, ugyanott, ahol megváltoztatod a linkeket, változtatás után rögvest kiírja, hogy a htaccessbe mit kell írni!
Köszi az eddigi válaszaitokat.
Mégis csak a sablonomat szerkeszteném, a menüpont elé tenném a linket, igaz nem tudom, hogy melyik fájlt szerkesszem, de szeretem törni a fejem. Ha nem megy szólok.
sok választási lehetőséged nem nagyon van.
Sziasztok!
Ma volt egy kis időm és megnéztem hol találom azt a php fájlt és megtaláltam:
menu.php
- <a href="">Home
Itt gondolom a után kéne a linket beillesztenem, de fogalmam sincs, hogy kéne.
Nos a legegyszerűbb, ha megnézed a böngésződben az oldal HTML kódját (Forrás kód) és kimásolod az egyik előző menüpontot majd beilleszted az általad emlegetett helyre.
A korrektebb megoldás, ha egy oldalt készítesz, majd pld redirection pluginnel vagy akár manuálisan a .htaccess fileba egy átirányítást írsz arra a címre.
Tudunk gondolatot olvasni?
Elvileg Igen. De azért vagy gondolkodó humanoid, hogy próbálgass
Vagy lehet, hogy nekem cserkészet miatt mániám a módszertanban mindenhol a “cselekedve tanulás”? :rolleyes:
Az is működőképes (legalábbis régebbi wp változatokban az volt) ha az oldal címébe rakod a linket!
Tehát nem ez lesz az oldal elnevezése, hogy: “Ez az oldalrész címe”, hanem:
Nem biztos, hogy szép megoldás, meg lehet a jelenlegi verzióban már nem működik, de én régebben tuti használtam és akkor működött rendesen...
Pontosabban így használtam:
És így még valid eredményt is kapsz…
Köszönöm mindenkinek a segítséget. E.D. A te megoldásodat választottam.
Pontosabban így használtam:

És így még valid eredményt is kapsz... :D
Működik csak szóközt szúr be a menü után, azaz megnő a két menü közötti távolság.
Működik csak szóközt szúr be a menü után, azaz megnő a két menü közötti távolság.
Oh, ezt nem vettem észre, mivel én függőleges menüsort alkalmazok, ahol ezt a megoldást használom... Jó tudni...