Sziasztok
Hogyan lehetne olyat csinálni, hogy egy bejegyzéshez lehessen hozzászólni, de ne lehessen módosítani azt legfeljebb csak az adminok tehessék meg.
Bocsi, de ez az alaphelyzete a WordPressnek.
Ja akkor egy öngól magamnak
De mivel én vagyok az admin azt hittem, hogy mezei felhasználóknak is van olyan opció, hogy szerkesztés, de ezek szerint nincs mivel sima felhasználóként nem próbáltam, hogy mit ír ki.
Nincs bizony.
Lépj ki az adminból, regisztrálj mint mezei felhasználó egy másik címmel, lépj be felhasználóként, és láthatod, mire van lehetőségük.
Nem baj, ha a másik oldal felöl is megismered saját honlapodat; később egyszerűbb lesz kordában tartani az egész működést.
Üdv! Most fedezem fel a wordpress rejtelmeit, illetve ismerkedem…
A következő kérdésem és egyben kérésem az lenne, hogy miért nem tudnak regisztrálni a blogomra, és miért nem tudnak hozzászólni egyik írásomhoz sem?
Sokat olvasgatok ez után, de semmi érdemlegeset nem találok.
Amit meg tettem eddig az a következő beállítás:
- Interakció beállításokon belül:
- Alapértelmezett cikk beállítások
- (pipa) Próbálja meg értesíteni a bejegyzésben található valamennyi linket.
- (pipa) Jelzések fogadásának engedélyezése más blogokból (visszajelzés és visszakövetés)
- (pipa) Hozzászólások engedélyezve az új bejegyzésekhez
- Hozzászólások további beállításai
- (pipa) A hozzászólás írójának meg kell adnia a nevét és e-mail címét
- (pipa) Hozzászólások oldalakra bontása, úgy hogy b]50[/b hozzászólás kerül egy oldalra és b]utolsó[/b oldal jelenik meg alapértelmezettként.
A hozzászólásokat úgy lehet oldalakhoz tördelni, hogy b]régebbi[/bhozzászólás kerül egy oldalra
- Kapjak e-mail értesítést, ha:
- (pipa) Valaki hozzászól egy bejegyzéshez
- (pipa) Egy hozzászólás moderációs sorba került
Gondolom az Avatarok-menü rész nem érdekes, de az b]Avatarok mutatása[/bés [G — Korosztályra való tekintet nélkül megtekinthető.]
Előre is köszönöm a tanácsot/segítséget. Ha esetleg a blogomra lenne szükség, hogy tapasztalható legyen a (bajom) akkor blogom
/wp-admin/options-general.php
engedélyezve van a hozzászólás?
Magyarul írj kérlek
Kapcsold ki a reCaptcha bővítményt, és úgy próbáld. Inkább majd használd az Akismetet, de próbához ennyi is elég lesz.
Nagyon szégyenlem de nem értem…
A bővítményeknél nekem ez van csak: All in One SEO Pack
Beírtam a telepített bővítmények keresőjábe: reCaptcha, Akismetet
Mindkét keresésre ez a válasz: Nincs listázható bővítmény
Az ingyenes blogszolgáltatóknál előfordulnak korlátozások.
Ahogy nézem központilag le lehet tiltva az egyes blogokhoz történő regisztrációs lehetőség. A központi regisztrációnál van olyan lehetőség, hogy csak felhasználónevet kér az ember.
(Mondjuk érdekes, hogy semmilyen céginfo, kapcsolat nincs az üzemeltetőhöz.)
Milyen szép… beleteszel x-munkaórát, és mehet a kukába
magyarul nem lehet leírni egy wordpresses admin elérhetőségét, amit írtam, az wp-től függetlenül érthető url végződés.
munkaórákról pedig ingyenes szolgáltatón ne is beszéljünk!
zugoszel, már miért menne a kukába?
belépsz, exportálod a blogod tartalmát (ha elérhető a funkció).
Veszel egy tárhelyet, domaint (esetleg reggelsz a wordpress.com-on - ez nem fog egyik napról a másikra megszűnni) és importálod a blog tartalmát.
Ha az export funkció sem érhető el, akkor kezdhetsz html nézetben ctrl+c - ctrl+v-zni.
Igen Andrea lehet hogy ez lesz.
Olvasgatok még hátha sikerül megértenem, hogy mit is csináltam
Kedves Andrea!
Regisztráltam a wordpress.com -ra, és Hála Istennek már műxik a hozzászólás
Ugy hogy, köszönöm szépen a tanácsodat!
Lehetne még 1 kérdésem? Hogyan lehetne magyar nyelvű menüre állítani?
KÖszönöm!
Settings - General - Language
sziaztok, nekem az a problémám, hogy oldalakhoz tudok hozzászólni, bejegyzéshez viszont nem. az oldal: http://thi-tm.eu