Hozzászólások szerkesztése

WP Ajax Edit Comments:

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-ajax-edit-comments/screenshots/A látogató a saját hozzászólásit szerkesztheti (időlimit megadható - amely idő visszaszámlálóként megjelenik…)Csúcs király, épp most izzítottam be, bővebben majd akkor, ha érkezik rá valamilyen kérdés… :slight_smile:

Ajánlom mindenkinek!

Évek óta használom, engem nem hozott lázba ennyire, de hozzá kell tegyem a komment önmodemrációnak a wp alapfunkciója kéne hogy legyen.

Évek óta azt nem hiszem, szerintem kevered valamelyik másikkal.

Azt mondja valaki (Gameblade), nem látható hozzászólás után a szerkesztés link… - én kipróbáltam vendégként is - én látom…

hxxp://www.sorozatok-foruma.hu/vendegkonyv // megnézné közületek más is? Bármely cikkhez hozzá kellene valami “értelmeset” kommentálni, majd megnézni, hogy van e szerkesztés link (és az működik is?)Ilyet kellene látni (hozzászólás után 5 percig látható…)

http://img7.imageshack.us/img7/4307/kpkivgsr.jpg

Működik főnök. :slight_smile: Fűrésznél szóltam hozzá.

Hát akkor Gameblade nem tudom mit csinálhatott, hogy ő nem látja…, passzKöszi Efrud.

Nekem is ott van

Sziasztok!Nekem a bbpress fórum van feltelepítve és miért van az, hogy a felhasználóim nem tudják szerkeszteni a saját hozzászólásaikat? Be van állítva a fórum settingsben hogy lehessen szerkeszteni, és az is, mennyi ideig.A Capability managerrel is beállítottam, hogy feliratkozók / részvevők editelhessék a hozzzászólásaikat, mégsincs ott a gomb. Más sablonoknál sincs ott… Elég fontos lenne!