Mivel a kereső nem segített rajtam, így kérdezek:
Vajon miért kerülnek a hozzászólások (az összes!!!) a spam mappába automatikusan?
Ãgy még e-mail értesítést sem kapok, hogy lenne hozzászólás, ami engedélyeztetésre vár, csak belépéskor van tele a spam-gyűjtő, az értetlenül álló olvasóim hozzászólásaival…
Van valakinek ötlete?
Milyen spam szűrőt használsz? Nincs véletlenül beállítva, hogy a hozzászólások moderálási sorba kerüljenek, mielőtt megjelennek?
Amúgy valószínűleg rosszul van konfigurálva a spam-szűrő.
A beállításaim szerint nem kellene moderációs sorba kerülniük, automatára van állítva és semmi nincs megadva a “feketelistánál” sem, szóval mindennek rendben kellene lennie. Nem írnak linkeket, csak egyszerű pár szavas hozzászólásokat, amit automatikusan betesz a spam-ek közé, még regisztrált felhasználóknál is. :(((
Åszintén szólva fogalmam sincs, milyen spam szűrőm van, és azt hol kellene konfigurálni… Egy ingyenes oldalon (sajatblog) hoztam létre a blogot, pontosabban tettem fel bejegyzéseket. Lehet, hogy ez a bővítmény a ludas: “All in One SEO Pack”? Ehhez kiírja, hogy konfigurálni kellene, de mivel én a WordPress-t csak a sajatblog-on beépítettként használom, így nem tudok vele mit kezdeni, az oldalon keresztül nem lehet konfigurálni. (Vagyis én nem tudom.)
Az All-in-One bővítménynek nincs ilyen szerepe, ha nem használod, kapcsold ki, hogy erőforrást takarítsál meg.
Előfordulhat az is, hogy maga a szerver beállításai okozzák, hogy a hozzászólások spam-ként kerülnek érzékelésre (pl. abból a tartományból valaki(k)nek a blogja szórja a spamet, így aztán listára kerül az egész cucc.
Jelezd a tárhelyszolgáltató felé a gondot.
Köszönöm a válaszokat. Mivel érdemben nem sikerült a problémára megoldást találni, a blog pedig még úgyis új, így inkább költözésre adtam a fejemet a további bosszankodások helyett