Hozzászólások dokumentum melléklettel, vagy adott téma adott aloldalhoz

Sziasztok!Szeretném a tanácsotokat kérni, mert egyedül nem boldogultam a témával. Kifejezetten erre alkalmas plugint nem találtam. - Most fórum megoldással próbálkozom, de a fórum eddig nem jelentett megoldást.Egy egyetemi oktatónak készítek honlapot, aki minden tantárgyának egy-egy aloldalt hozott létre, amiket egyenként jelszóval levédett. (Mindig az adott kurzus hallgatói kapják meg az adott aloldalhoz a jelszót.)A kérése a következő volt:
 • Aki be tud lépni az aloldalra - ismeri a jelszót - az tudjon kommentet hagyni regisztáció nélkül (név és emailcím kötelező) és tudjon feltölteni mellékletet a hozzászólásához. (Mellékletek lehetnek: *.doc, *.odt, *.pdf)  A beadandó dolgozatokat szeretné így megoldani.  Tehát nem probléma, hogy a diákok látják egymás hozzászólásait, hiszen egy kurzusra járnak. Sőt, egymásét le is tölthetik és elolvashatják, de fontos, hogy a többi kurzus hallgatója ne láthassa ezeket a kommenteket. Tehát csak azok írhassanak és olvashassák a hozzászólásokat, amikhez lehet dokumentumokat csatolni, akik ismerik az aloldalhoz tartozó kódot.


 • Van valamit ötletetek, hogy ezt hogyan lehetne elegánsan elkészíteni?  Először a Disque-val csináltam, de ott csak kép mellékletet lehet feltölteni. Nem lehetséges többféle fájl feltöltését engedélyezni a kommentekhez.  Most a Mingle fórummal próbálkozom, de ott mindenki láthatja a másik kurzust. Nem lehet csak egy-egy aloldalhoz hozzárendelni csak egy fórumtopicot. - Vagy ez utóbbi lehetséges valamelyik fórum pluginnal? Mert szerintem ez is ideális megoldás lenne, hogy minden aloldalhoz egyetlen topicot hozzárendelni és valahogy letiltani, hogy minden topicot láthassanak.  Itt például látom, hogy bármilyen fájlformátumot lehetne a hozzászóláshoz csatolni. De arra nem találtam megoldást, hogy például egy ilyen témát egyetlen aloldhoz rendeljek és ne engedélyezzem a több topic listázását.  Előre is köszönöm a türelmeteket!  üdv,

  gricso

Úgy emlékszem a simple press alkalmas arra, hogy csak egyes csoportok vagy tagok lássanak egyes topikokat, de ha igaz, még mindig nem beszél a friss magyarul, a régi verzió meg nem működik az újabb wp-n.

@Andrea Köszi, a gyors választ! - Ez utóbbin én is gondolkodtam, hogy csoportjogosultságokkal megoldható lenne. De ha lehetséges, akkor szeretném elkerülni, hogy regisztálni kelljen a felhasználókat.

Fórum bővítményt nem fogsz olyat találni, amihez nem kell regisztráció. (Tavasszal csináltam én is egy tanárnak valami hasonlót, de a fórum külön, mybb-n fut.)Javaslat: csinálsz külön oldal sablont kommenttel a kurzusokhoz, vagy külön bejegyzéseket - jelszóval védettként, a kommenthez pedig nézel bővítményt, amivel lehet feltölteni - akad néhány, a fájformátumot pedig bele lehet heggeszteni, ha valamelyik nincs benne. (És ez még egyszerű megoldás is.)

Szia!Köszönöm, végül vagy a fórumos megoldás lesz regisztrációval vagy a Comment Image plugin átdolgozása.Köszönöm a tanácsokat!