Hozzászólás

Sziasztok a problémám annyi, hogy oldalaknál nem lehet hozzászólást írni.

Beállításaim:Oldalak->szerkezt: hozzászólás engedélyezése PIPA!Beállítások-> interakció: Hozzászólás írásához regisztráció és bejelentkezés szükséges NINCS PIPA!

A hozzászólás írójának kell lennie egy korábban elfogadott hozzászólásának NINCS PIPA!Szerintem minden beállítást ki kapcsoltam illetve be ami engedélyezi esetleg tiltja a hozzászólást az oldalaknál. Van valahol más beállítás is ami esetleg el kerülte a figyelmemet? 2 napja csak csak rá nézek, de nem találom a megoldást. Gondoltam meg kérdezem. Válaszokat köszönöm

MÁR VOLT


'hgrg' wrote on '2010-01-16:
MÁR VOLT
keresgéltem is hidd el

http://forum.word-press.hu/topic/2546-aloldal-nem-kommentelheto/page__hl__oldalhoz__fromsearch__1


'hgrg' wrote on '2010-01-16:
http://forum.word-press.hu/topic/2546-aloldal-nem-kommentelheto/page__hl__oldalhoz__fromsearch__1
Köszi a gyors választ :)

Megoldás azonban nem született :( "tedd be a megjelenítős kódot.. wp_comment fgv kell hozzá azthiszem.. "


mi az az fgv?


na most érted :rolleyes:

Code:

Ehhez mit szólsz? :) Amúgy gúgliba beírtad volna, hogy wp_comment wordpress kidobta volna neked is ;) De az alap sablonban is benne van...amúgy az fgv az fügvény rövidítés,és a fentit jelenti. További info ITT

Majdnem… majd legközelebb… ami neked kell:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/comments_template

Jogos…annyira nem olvastam bele, hogy melyik comment rész kell nektek…

nekem aztán nem, csak a “keresni tanuló” barátunknak…

Köszi a helpet. hgrg jogos, hogy szurizol, de amikor valami problémával találom magam szemben az első dolgom, hogy lapozok itt a fórumon és az esetek nagy százalékában meg is találom a választ.De már 2 napja néztem a beállításokat és nem lustaságból írtam be…biztos át mentem fölötte.De köszi a válaszokat, sikerült :slight_smile:

Sziasztok

természetesen… a szurkálódást pedig ne vedd komolyan: nagyon örülök h kerestél a megoldás után… az irány jó szerintem így sokkal gyorsabban találod meg a válaszokat… A javaslatom a továbbiakban, hogy ha a fórumon nem találod a megoldást a nagy G legyen a következő. velem is többször előfordult, hogy a fórum keresője nem dobta ki a választ “kugli” pedig rögtön az első találaton megadta:az itt a fórumon megadott választ :). Ha pedig magyarul nem fellelhető, az esetek 99%ában angolul már megoldást nyert a dolog :slight_smile: