Hozzászólás

SziasztokPure photography sablont használom. A hozzászólások nem jelennek sehol sem. Az oldalaknál és a bejegyzéseknél is bepipáltam az interakciót és engedélyeztem az hozzászólásokat. Az admin beállítások, interakciónál is minden úgy van beállítva, hogy mutatni kellene a hozzászólásokat.Bejegyzésnél lehet hozzászólást írni, el is küldi csak nem jeleníti meg.Oldalaknál viszont már a hozzászólás beírásának lehetősége sem jelenik meg.Egy előző fórumbejegyzés alapján a page.php-ba beillesztettem az alábbi kódot de így sem lett változás.

<?php get_sidebar(); ?><br />
<br />
A minta oldalon viszont működik.<br />
http://blog.hhcolorlab.com/photography-themes/wordpress-for-photographers-pure-photography/2011/12/21/hello-world/

Üdvözlet!Azért nem müködik a hozzászólás az oldalaknál mivel nincs eredetileg a page.php page-blog.php és a page-fullwidht.php -ben a comments_template(); funkció meghívva.Be kell állítani a Hozzászólások engedélyezése az új bejegyzésekhez az Interakció menüben.

Szia LaciKöszi a segítséget, így már működik.A bejegyzésnél viszont az alábbi link volt segítségemre.http://blog.hhcolorlab.com/photography-theme-forum/wordpress-forum-group1/pure-photography-forum1/comments-thread7És így a kettő együtt, működőképes.


SziasztokEgy újabb hozzászólás problémába ütköztem. A sablonok 90%-nál a hozzászólás feliratú gomb fölött az alábbi szöveg, illetve kódrészlet jelenik meg, aminek nem kellene ott lennie." A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett:

"Jelenleg a Travelify sablont használom de ez a hibajelenség a sablonok többségénél előfordul.Hogyan lehetne ezt eltüntetni?Előre is köszi a segítséget.

A WP alap működése, hogy megjeleníti a kommentekben használható tag-eket.A következő módokon tudod eltávolítani vagy elrejteni:

  • vagy a sablon functions.php végére (a záró ?> elé) a lenti kódot beírva:
function my_custom_comment_notes_after( $defaults ) {<br />
$defaults['comment_notes_after'] = '';<br />
return $defaults;<br />
}<br />
add_filter( 'comment_form_defaults', 'my_custom_comment_notes_after' );
```<br />
- vagy a style.css végére beírva ezt:<br />

#respond form p.form-allowed-tags {

display: none;

}

Szia Trisq!Köszi a segítséget működik.