Először is elnézést kérek ha rossz helyre írok, de eddig csak olvastam a fórumot és csak nemrég regisztráltam.
Nos, ahogy a cím is mutatja, a hozzászólások letiltásával lenne kapcsolatos a kérdésem.
Bejegyzésenként ugye ki lehet kapcsolni a hsz-t, de a bejegyzés alatt ott maradnak a mezők.
Hogyan lehetne megoldani, hogy ha le van tiltva a kommentelés akkor a bejegyzés alatt ne jelenjenek meg ezek a mezők?
Ha ki van kapcsolva, akkor nem kellene, hogy ott legyenek a mezők.
Nézd meg alap sablonnal is ott maradnak-e.
Megnéztem és azzal jó volt.
Php-hez nem annyira értek, meg tudnád mondani, hogy min kéne módosítanom?
Kódot be lehet ide másolni?
Ha csak comments.php fájlod van, meg kell nézni, hogy van-e feltételes vizsgálat, például:
if (comments_open()) :
/Űrlapok mezői és submit gomb/
else:
/ide írhatjuk ha zárva van/
endif;
comments_open() -a lényeg, azt adja vissza false vagy true értékben, ezt kellene megnézni, van-e ilyan a sablonfájlban.
if (comments_open()) :
/Űrlapok mezői és submit gomb/
else:
/ide írhatjuk ha zárva van/
endif;
comments_open() -a lényeg, azt adja vissza false vagy true értékben, ezt kellene megnézni, van-e ilyan a sablonfájlban.
Az volt a baj, hogy az egészen kívül voltak egy div-ben a mezők + a submit.
Ez volt:
comment_status) : ?>
Nem lehet hozzászólni.
Ez lett:
Nem lehet hozzászólni.
itt a mezők meg a submit
Megnéztem és így már működik, a kódok is jók?
Illetve annyi kérdeznék még, hogy ha egy bejegyzéshez már érkezett hsz akkor a többi hsz-t hogyan tudom lezárni?
Nem lehet hozzászólni.
itt a mezők meg a submit
Ez lett:
Nem lehet hozzászólni.
Illetve annyi kérdeznék még, hogy ha egy bejegyzéshez már érkezett hsz akkor a többi hsz-t hogyan tudom lezárni?
Nem lehet hozzászólni.
itt a mezők meg a submit
Sziasztok!
Kérdésem: hogyan lehet (lehet-e) egyes oldalakon letiltani a hozzászólási lehetőséget úgy, hogy a többieken maradjon és a cikkeknél is maradjon?
Előre is köszi!
Vezérlőpult - Oldalak - Kívánt oldal megnyitás szerkesztésre –
a.) alul, bal oldalon az Interakció résznél pipa a megfelelő helyre
b.) ha nem látod alul az Interakció-t, akkor jobb oldalon felül a Képernyő beállításai-nál jelöld be, majd menj vissza az a.) pontra
Kedves Győző!
Nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Már majdnem egy éve kikapcsoltam a blogomon a hozzászólásokat.
A google-ban kerestem rá a arra hogy kapcsolhatom ki,annyi a lényeg hogy sikerült.Közben változtattam témákat,és nem kellett újra beállítanom hogy hsz-ok kikapcsolása.De a régi bejegyzéseknél lehetőség van a hozzászólni.
A kérdés,a frissen írt bejegyzésekhez,vagyis az összeshez hol tudom visszakapcsolni a hsz lehetőséget?
a single.php-nál ott van a comments_template(); ?
A Vezérlőpultot nézted már, hogy milyen alapbeállítási lehetőségek vannak?