Hozzászólás szerzőjének neve kattintható legyen

Olyant szeretnék csinálni, hogy a cikek alatt megjelenő hozzászólásoknál, az adott hozzászólás szerzőjének neve mutasson az illető oldalára.

Ez elég egyszerűen hangzik, de a sablont függvényhívásait vizsgálva eljutottam a wp_list_comments() függvényig, mely működését már nem tudtam megfejteni.

Van valami egyszerű mód (pl. paraméterezés, beállítás, plugin), a kívánt cél elérése érdekében, vagy jobb ha írok egy saját függvényt erre a célra?

én kérek elnézést, hogy újra egy oly alapvető kérdésre adok választ, ami a codexből kikereshető:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/comment_author_link

Én is elnézést kérek, nem voltam elég egyértelmű a kérdés feltevésekor.

Van ugye a sablon. Van abban egy comments.php fájl. Ez a fájl meghívja a wp_list_comments() nevű fgv.-t ami az alaprendszer része (comment-template.php-ben van), és ez a függvény fogja kiírni a hozzászólásokat.

Na akkor most én hogy paraméterezzem fel a wp_list_comments() nevű fgv-t hogy a commentek szerzőinek linkjeit kattinthatóként jelenítse meg?

A wp_list_comments() fgv.-t tanulmányozva nem jöttem rá, hoyg azzal mit kéne kezdenem, módosítanom, stb.

Vagy jobb ha írok egy saját fgv-t, ami lekéri a kommenteket és legenerálja a html szerkezetet?

Ja mégvalami. Az említett fgv ( comment_author_link() ) a szerző weboldalára mutat, míg én a szerző archívumának oldalára szeretnék hivatkozni.

Ehhez nekem olyan fgv kéne ami a kommentelő felhasználónevét vagy azonosítóját adja vissza.

Az említett fgv viszont a megjelenítendő nevet adja vissza, amit nem feltétlenül szerencsés azonosítóként használni.

A hozzászólások táblában el van tárolva a szerző azonosítója (user_id), de én nem találtam ehhez fgv-t. (persze lehet csak én nem látom)

Valami comment_author_id() fgv vagy hasonlóra lenne szükségem. (szerintem)

Na közben asszem megoldottam.

Fogtam a codex-ben található callback függvényt, az anonosítót meg lekértem így:

$id = get_comment(get_comment_ID())->user_id;

/forrás: How do I get comment author’s ID? /