Üdv,
Hogy lehetne a témámban a commentáló részt egy kicsit szebbre megcsinálni? Alapból sajnos eléggé gagyin jött ki, mert mindent nagyon széthúz az oldalon.
http://www.baksagaspar.com/hun/interaktiv/
Amit szeretnék vele csinálni, hogy a középre rendezve menjen minden. Ha lehet a hozzászólás mezőknek a hátterét is átszínezném (de legalábbis a beírt vélemények legyenek valami háttérrel)
Az oldalra kellene comment-spam szűrő szerintetek? Melyik plugint ajánlanátok erre?
Kösz előre is a segítséget.
Spam szürönek az Aksimentet ajánlanám csak be kell kapcsolni .
Ami pedig a koment részt ileti azt egy kis css szerkesztésel olyanra alakitod amilyenre akarod. 
Spam szürönek az Aksimentet ajánlanám csak be kell kapcsolni .
Ami pedig a koment részt ileti azt egy kis css szerkesztésel olyanra alakitod amilyenre akarod. :)
OK, Akismet bekapcsolva
A Style.css-ben melyik tagekkel lehet ezeket-ilyesmiket elérni?
Google Chrome böngészővel, ha egy elem fölé mész, jobb egérgomb > elem kivizsgálása és ott nézegetheted, hogy melyik elem milyen nevű tag-hez kapcsolódik, meg a jelenlegi stílusbeállításait is láthatod.
Nem commentáló, és nem comment, de nem is koment, hanem magyarul: hozzászólás.
A CSS-ben a comment részt kell keresni, illetve az art-Post rész körül kellene matatni.
Meg még egy észrevétel: ha lehetne, akkor a WordPress-hívatkozást valahova betenni… 
- CSS:
http://www.google.hu/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&channel=s&hl=hu&source=hp&q=css+tutorial&meta=&btnG=Google+keresés
- Firefox Firebug+Webdeveloper toolbar
3.G…
Köszönöm, a Firebug és Webdeveloper nagyon jól néz ki, szerintem nagy hasznát fogom venni. Bár a Webdeveloperben mintha meglennének ugyanazok a funkciók mint a Firebugban is?
Sajnos a CSSS editálásának próbálgatásakor valamiylen dolgokat nem sikerült megmozgatnom, pl.One Response to “Véleményekâ€, Leave a Reply és a gomb. Ezeket hogy és hol lehet megmozdítani?
Vagy, nincsenek valahol valamilyen szépen megcsinált hozzászólásos sablonok, amikből ezt a kommentes részt ki lehetne szedni és módosítani a szükségem szerint?
A WP link berakva, bocsánat hogy megfeledkeztem róla…
Köszönöm a tippeket, sokat segített hogy meg tudjak indulni ebben a nagy feladatban :ph34r:
Nekiálltam és ezeket igazítottam be: A comments.php-ban megnéztem a struktúrát, a Styles.css-be csináltam egy új stílust, amiben megadtam a left-right marginokat az art-Post szerű elemelrendezéshez (csak a középbe behúzva). Aztán erre hivatkoztam a comments.php-ban ahol kellett. Még egy pár apróságot is beállítgattam ha már ilyen mélyre belenyúltam…
http://www.baksagaspar.com/hun/interaktiv
Még egy-két probléma sajnos fennmaradt amit nem tudtam megoldani:
- az alján a footer is elmozdult ezen az oldalon. hogy lehetne ezt itt visszaállítani?
- a hozzászólások aljára raktam egy elválasztó vonalat (border-bottom:2px). ideálisan úgy lenne jó, ha a boxok még egy fekete résszel elválasztódnának. a legalsó hozzászólás alján sajnos megjelent egy dupla csík, ezt hogy lehetne kiszedni?
- Amikor egy új beírás lesz és még nincs moderálva, a rendszer beírja a “A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” szöveget, de sajnos fehérrel (mint az alap szövegszín). ezt hol lehetne feketére rakni (hogy az alap szövegszín azért fehér maradjon)?
- a felső rész mintha egy kicsit jobban ki lenne húzva, mint az alulsók, pedig ugyanazt a stílust használja. mi lehet a gond itt?
Kösz még egyszer a segítségeket
Megvan miért mozdult el a footer: hiányzott két lezáró a végéről.
Meglett az elálló cím problémájának megoldása is, a h3 stílushoz be kellet rakni a
margin-top: 0;
margin-bottom: 0;
Viszont még mindig nem sikerült megoldanom a külön hozzászólások elválasztását, valamint az utolsó alatti dupla vonalat. Van valakinek valami ötlete rá?
Dupla vonal azért van, mert ennek: ul class=“commentlist” is van egy 2px-es alsó kerete.
Fekete elválasztó részt meg szerintem úgy csinálhatnál, hogy a hozzászólás listaelemnek, (li class=“comment even thread-even depth-1”) aminek most van egy alsó bordó kerete, csinálsz egy vastagabb felső fekete keretet. Ennek az lesz a szépséghibája, hogy az első hozzászólás annyival lejjeb csúszik. (Marginnal azért nem annyira megoldható, mert az ul class=“commentlist”-nek már adtál kép hátteret, vagyis, ha csak távolítod a hozzászólásokat, akkor nem fekete háttér bukkan ki.)
Remélem, érthető voltam, mert én már nehezen követem… 
Na, az angol WP fórum fantasztikus, a másik problémát is egyből megoldották:
a bordert ki kellet venni a “commentlist, .commentlist li” részből és csinálni egy külön részt “.commentlist li” a 2 px borderral.