Hozzászólás lehetőségének eltüntetése

Tisztelt Fórumozók!

Kezdő WordPress felhasználóként fordulok hozzátok:

El szeretném tüntetni a bejegyzések után lévő “szóljon hozzá!” vagy “hozzászólások kikapcsolása” feliratot.

Melyik fájlban lehet ezt megtenni? Hol keressem?

Köszönettel,

Jtkutya

teljes mértékben sablonja válogatja, de ha tartalmaz akkor a comments.php lesz a keresett áldozat (wp-content/themes/sablonkönyvtár/comments.php)

Köszi a gyors választ!

Már próbáltam szerkesztgetni a comments.php és comments-popup.php fájlt, sőt ki is töröltem, de még mindig ott vannak a bejegyzésekben.

Ezért gondoltam, hogy máshová is be van biggyesztve.

Lenne más ötleted?

Üdv,

Jtkutya

persze a többi megjelenítésért felelős sablon file: home.php,page.php,single.php category.php… valamint a legfőbb: index.php (a teljesség igénye nélkül)

A page.php -ben volt az amit kerestem.

Köszönöm, hogy rávezettél.

Sziasztok!

Én is szeretném eltüntetni,de nekem többet kellene mondanotok,mint jtkutyának.

Ebből én nem jöttem rá,hogy mit kell csinálni :frowning:

Nem elég a page.php,vagy a comments.php,hanem azt is szeretném megkérdezni,hogy mit kell kitörölnöm belőle,hogy ne látszódjon,hogy “szóljon hozzá”,minden bejegyzés végén.

Köszönöm.

valami ilyesmit…, sablontól függően:

Code:

<?php

// Support comments for WordPress 2.7 or higher

if (function_exists('wp_list_comments')) {

comments_template('', true);

} else {

comments_template();

}

?>

Töröld a sablonod fájljaiból a

Code:

sorokat!

Alap esetben: single.php, page.php

Köszönöm a válaszokat,sajnos még nem bírtam eltüntetni,pedig már az összes php-t elolvastam,a javasolt kettőből ki is töröltem,(page, és single.php-ból).Nagyon sok php-ban van a comment,de a többiben nem szerepel az általatok írt sor.

Olyan ügyes is voltam,hogy töröltem más commentes részt is,(a template.php-ból)ami után eltűnt a lapom.

Szerencsére,van biztonsági másolatom,hogy a hozzá nem értésemet korrigálni tudjam.

Így most újra van szóljon hozzá feliratom is a bejegyzéseknél.Aminek most örülök is,mert ez azt jelenti,hogy megmaradt a weboldalam.

Azért még próbálkozom.Nem rajtatok múlt,hogy nem sikerült.

azért köszönöm szépen.Ha jutok valamire,biztosan beszámolok róla.

http://ingatlanportal-zuglo.hu ő ahonnan nem sikerül.

Kattka!

A kitörlés inkább olyan értelemben használatos, hogy amit nem szeretnél megjeleníteni, azt a részt tedd

Code:

jelek közé

Az F.Gy. által javasolt 'kitörlés'(figyelmen kívül hagyás) azért jó , mert ha később vissza szeretnéd állítani, akkor nem kell gondolkozz azon hogy honnan és mit vettél ki. :wink:

'Farkas wrote on '2010-03-09:

Ez nekem sosem sikerül a wordpress-ben..., a --> részt mindig megjeleníti, Már próbáltam másolni, manuálisan beírni stb..., nem ment :(

[/off]Poston belül nekem is “kijavítja” a HTML megjegyzéseket…[off]

Köszönöm Győző!

Most a biztonsági másolat feltöltése után,már nem töröltem semmit,hanem pont ezeket a jeleket használtam,mert egy régebbi hozzászólásodban pont ezt fedeztem fel és így ki is próbáltam.

Sajnos még mindig megvannak azok a fránya hozzászólásra buzdító szövegek.

Egyébként itt ragadom meg az alkalmat,hogy megköszönjem Neked a nekünk amatőröknek szánt magyarázataidat,mert össze gyűjtöttem magamnak őket,és nagyon sokat tanultam belőlük.Sajnos még nem eleget.

Nagyon jól magyarázol,úgy hogy teljesen érthető mindenki számára.

Még sok ilyet kérünk.Mégegyszer köszönöm.Még próbálkozom :rolleyes:

Szia Kattka.Volt egy kiss idöm és átnéztem egy kicsit a sablonododat és szerintem a megoldás a template.php-ben található,ott is a 206. és a 265. sorban.Probáld meg és komenteld ki ezt a kod részletet:

Code:

.Nálam báris igy eltünt a 'szoljon hozzá'. Remélem sikerült segitenem.

<!––>

ati024!

Zseniális.!!! :lol:

Nagyon köszönöm.Sikerült.Örök hálám.Köszi-köszi.Győző módszere és a Te tanácsod együtt siker.Nagyon örülök.Juhéj :smiley:

Örülök neki hogy jo lett. :slight_smile: :party0024:

'hitetlen' wrote on '2010-03-09:

Ez nekem sosem sikerül a wordpress-ben..., a --> részt mindig megjeleníti, Már próbáltam másolni, manuálisan beírni stb..., nem ment :(

Lehet,hogy Neked is a CSS-ben nem akart működni a commentelés kikapcsolása?

Summer bajtársunk figyelmeztetett engem is,hogy az előbbi commentelés,csak HTML-ben működik,a CSS-ben a /*valami*/ jelöli a kicommentelést.

Ha Te tudtad,akkor a többieknek írtam,akik ugyanúgy nem tudták eddig ahogyan én.Hátha segítettem vele :)

no ez most fizikai fájdalmat okozott…

amiről hitetlen beszélt ott is HTML commentrőlm volt szó.

mivel a file-ok végén nem véletlenül van más kirejesztés…

más nyelv, más szabályok, szintaktika…

phpben pld # is komment ill. // is és a /* */ is…

(# és // csak sorra vonatozik…)

Yah és mindezek alapja a C

Feleslegesen ne hagyjatok véleményem szerint ilyen kikommentált dolgokat a forráskódban. Teljesen feleslegesen növelitek még ha kicsivel,az oldal méretét. Ami nem kell kijön. Legfeljebb csináljatok egy mentést szerintem amibe benne van, ha mégis később kellhet. De ez csak jó tanács. :slight_smile: Amikor én például készítek egy sablont, akkor használom a komment adta lehetőségeket, de csak azért, hogy gyorsabban menjen a munka és rögtön tudjam mi merre hány méter, de szerencsére a kódszínezős szerkesztők ezen is segítenek, de megszokás nagyúr. Amikor azonban kész a weboldal, mindig kigyomlálom ezeket a kommenteket. Se a google-t se, senkit nem érdekel az hogy

Code:

és hasonló dolgok.