Tisztelt Fórumozók!
Kezdő WordPress felhasználóként fordulok hozzátok:
El szeretném tüntetni a bejegyzések után lévő “szóljon hozzá!” vagy “hozzászólások kikapcsolása” feliratot.
Melyik fájlban lehet ezt megtenni? Hol keressem?
Köszönettel,
Jtkutya
teljes mértékben sablonja válogatja, de ha tartalmaz akkor a comments.php lesz a keresett áldozat (wp-content/themes/sablonkönyvtár/comments.php)
Köszi a gyors választ!
Már próbáltam szerkesztgetni a comments.php és comments-popup.php fájlt, sőt ki is töröltem, de még mindig ott vannak a bejegyzésekben.
Ezért gondoltam, hogy máshová is be van biggyesztve.
Lenne más ötleted?
Üdv,
Jtkutya
persze a többi megjelenítésért felelős sablon file: home.php,page.php,single.php category.php… valamint a legfőbb: index.php (a teljesség igénye nélkül)
A page.php -ben volt az amit kerestem.
Köszönöm, hogy rávezettél.
Sziasztok!
Én is szeretném eltüntetni,de nekem többet kellene mondanotok,mint jtkutyának.
Ebből én nem jöttem rá,hogy mit kell csinálni 
Nem elég a page.php,vagy a comments.php,hanem azt is szeretném megkérdezni,hogy mit kell kitörölnöm belőle,hogy ne látszódjon,hogy “szóljon hozzá”,minden bejegyzés végén.
Köszönöm.
valami ilyesmit…, sablontól függően:
// Support comments for WordPress 2.7 or higher
if (function_exists('wp_list_comments')) {
comments_template('', true);
} else {
comments_template();
}
?>
Töröld a sablonod fájljaiból a
sorokat!
Alap esetben: single.php, page.php
Köszönöm a válaszokat,sajnos még nem bírtam eltüntetni,pedig már az összes php-t elolvastam,a javasolt kettőből ki is töröltem,(page, és single.php-ból).Nagyon sok php-ban van a comment,de a többiben nem szerepel az általatok írt sor.
Olyan ügyes is voltam,hogy töröltem más commentes részt is,(a template.php-ból)ami után eltűnt a lapom.
Szerencsére,van biztonsági másolatom,hogy a hozzá nem értésemet korrigálni tudjam.
Ãgy most újra van szóljon hozzá feliratom is a bejegyzéseknél.Aminek most örülök is,mert ez azt jelenti,hogy megmaradt a weboldalam.
Azért még próbálkozom.Nem rajtatok múlt,hogy nem sikerült.
azért köszönöm szépen.Ha jutok valamire,biztosan beszámolok róla.
http://ingatlanportal-zuglo.hu ő ahonnan nem sikerül.
Kattka!
A kitörlés inkább olyan értelemben használatos, hogy amit nem szeretnél megjeleníteni, azt a részt tedd
jelek közé
Az F.Gy. által javasolt 'kitörlés'(figyelmen kívül hagyás) azért jó , mert ha később vissza szeretnéd állítani, akkor nem kell gondolkozz azon hogy honnan és mit vettél ki. 
Ez nekem sosem sikerül a wordpress-ben..., a --> részt mindig megjeleníti, Már próbáltam másolni, manuálisan beírni stb..., nem ment :(
[/off]Poston belül nekem is “kijavítja” a HTML megjegyzéseket…[off]
Köszönöm Győző!
Most a biztonsági másolat feltöltése után,már nem töröltem semmit,hanem pont ezeket a jeleket használtam,mert egy régebbi hozzászólásodban pont ezt fedeztem fel és így ki is próbáltam.
Sajnos még mindig megvannak azok a fránya hozzászólásra buzdító szövegek.
Egyébként itt ragadom meg az alkalmat,hogy megköszönjem Neked a nekünk amatőröknek szánt magyarázataidat,mert össze gyűjtöttem magamnak őket,és nagyon sokat tanultam belőlük.Sajnos még nem eleget.
Nagyon jól magyarázol,úgy hogy teljesen érthető mindenki számára.
Még sok ilyet kérünk.Mégegyszer köszönöm.Még próbálkozom :rolleyes:
Szia Kattka.Volt egy kiss idöm és átnéztem egy kicsit a sablonododat és szerintem a megoldás a template.php-ben található,ott is a 206. és a 265. sorban.Probáld meg és komenteld ki ezt a kod részletet:
.Nálam báris igy eltünt a 'szoljon hozzá'. Remélem sikerült segitenem.
<!––>
ati024!
Zseniális.!!! :lol:
Nagyon köszönöm.Sikerült.Örök hálám.Köszi-köszi.Győző módszere és a Te tanácsod együtt siker.Nagyon örülök.Juhéj 
Örülök neki hogy jo lett.
:party0024:
Ez nekem sosem sikerül a wordpress-ben..., a --> részt mindig megjeleníti, Már próbáltam másolni, manuálisan beírni stb..., nem ment :(
Lehet,hogy Neked is a CSS-ben nem akart működni a commentelés kikapcsolása?
Summer bajtársunk figyelmeztetett engem is,hogy az előbbi commentelés,csak HTML-ben működik,a CSS-ben a /*valami*/ jelöli a kicommentelést.
Ha Te tudtad,akkor a többieknek írtam,akik ugyanúgy nem tudták eddig ahogyan én.Hátha segítettem vele :)
no ez most fizikai fájdalmat okozott…
amiről hitetlen beszélt ott is HTML commentrőlm volt szó.
mivel a file-ok végén nem véletlenül van más kirejesztés…
más nyelv, más szabályok, szintaktika…
phpben pld # is komment ill. // is és a /* */ is…
(# és // csak sorra vonatozik…)
Yah és mindezek alapja a C
Feleslegesen ne hagyjatok véleményem szerint ilyen kikommentált dolgokat a forráskódban. Teljesen feleslegesen növelitek még ha kicsivel,az oldal méretét. Ami nem kell kijön. Legfeljebb csináljatok egy mentést szerintem amibe benne van, ha mégis később kellhet. De ez csak jó tanács.
Amikor én például készítek egy sablont, akkor használom a komment adta lehetőségeket, de csak azért, hogy gyorsabban menjen a munka és rögtön tudjam mi merre hány méter, de szerencsére a kódszínezős szerkesztők ezen is segítenek, de megszokás nagyúr. Amikor azonban kész a weboldal, mindig kigyomlálom ezeket a kommenteket. Se a google-t se, senkit nem érdekel az hogy
és hasonló dolgok.