Hozzászólás gyorsszerkesztése

Szóval van egy olyan problémám, hogy nemrég álltam át wordpressre.

Minden kézzel másoltam át. A bejegyzéseknél utólag állítottám át a dátumot az eredeti publikálás idejére. Ez a tervem a hozzászólásoknál is. Azonban ott nem jelennek meg a gyorsszerkesztésnél a dátum módosításnak, ami elég nagy hátrány nekem, mert így minden hozzászólást külön meg kell nyitnom teljes szerkesztőben (és azért hozzávetőleg 2000-2500 hozzászólásról beszélünk!).Van valamilyen mód, plugin, vagy egy egyszerű kódbeszúrás php fájlba, hogy gyorsszerkesztőben is tudjak dátumot állítani, vagy veszett fejsze nyele?

Szervusz chris!Csak azt felejtetted el közölni, hogy miről álltál át, és hogan a Wordpressre!És Isten hozott a fedélzeten! :slight_smile:

…én az egészet nem értem… ha valamit átkonvertálok az időbélyegeknek meg kell maradniuk, ez a kézzel pöckölgetés a 21. században nem sikeres emberre vall… :ph34r:

Hát bevallom, most kicsit meghökkentem. :oA téma indító hozzászólásomban leírtam, hogy az összes cikket, s valamennyi hozzászólást kézzel másoltam át. Természetesen előtte utána néztem itt és a külföldi oldalakon is. Sajnos mindenhol azt találtam, hogy php-fusion-ról csak úgy tudok átállni wordpress-re, ha minden kézzel másolok át, mivel nincs semmilyen infusion, ami átkonvertálná az adatbázist wordpressbe.Ennek fényében maradt a “kézzel való pöckölgetés”…

'mano' wrote on '2010-04-27:
...én az egészet nem értem... ha valamit átkonvertálok az időbélyegeknek meg kell maradniuk, ez a kézzel pöckölgetés a 21. században nem sikeres emberre vall... :ph34r:
Olvasd át a topicnyitó hozzászólásomat. Nem írtam benne, hogy konvertáltam volna. A "miért nem?"-re pedig eme hozzászólásom első fele ad választ.

ismerek valakit, aki “bármiről” konvertál WordPress-re… (postok, kategóriák, címkék, hozzászólások stb…), igaz, pénzért csinálja.


'hitetlen' wrote on '2010-04-27:
ismerek valakit, aki "bármiről" konvertál WordPress-re... (postok, kategóriák, címkék, hozzászólások stb...), igaz, pénzért csinálja.
Már mindent átemeltem, csak a hozzászólások dátumát nem írtam még át (beismerem, lusta disznó vagyok :lol: )

A mezei postnál megvan a lehetőség a dátum szerkesztésére gyorsszerkesztő nézetben. Gondolom a hozzászólásoknál is megoldható ez gyorsszerkesztőben.


Egyébként a legújabb wordpresst használom.