A hozzászólásdok követhetősége érdekében én a Subscribe to Comments és Subscribe to Comments Now kombót választottam.
Tetszik, hogy így hozzászólás nélkül is lehet értesítést kérni! Viszont nem tetszik, hogy nincs fordítása és (az előbbi miatt főleg) hogy bejelölése után egy új, csupasz (sablon nélküli) oldalra dob. Lásd: thamas.hu
Ezért értdekelne, hogy ti mit használtok, kinek mi vált be? (Van-e esetleg standardnak számító megoldás?)
Köszi!
T.
Kedves Thamas!
A Subscribe to comment bővítmény önmagában is ellátja azt a funkciót, hogy a felhasználó feliratkozhasson a bejegyzéshez anélkül, hogy hozzászólna. (v2.1.2)
Az általad említett mindkét bővítmény fordítása elérhető a http://wordpress2you.com letöltési oldalán.
jaja, a Subscribe To Comments tud mindent. Demó: hxxp://www.sorozatok-foruma.com/the-adjustment-bureau.html
Igaz, “csupasz” oldalra visz a feliratkozás, de szerintem ez senkit nem érdekel nagyon…
Szervusz!
Köszönöm az infót és a fordítást!
A SC Now a template piszkálás elkerülésére kell, valóban. (Nem volt most kedvem kódot túrni…)
A fordítás fájlokat feltöltöttem a pluginek mappáiba, de ezek felülete még továbbra is angol.
Mikor, hogyan veszi észre a WP, hogy ott a fordítás?
próbáld meg a plugin mappa/-ba feltölteni (a plugin gyökerébe)
Vagy a nevezett plugin mappájába.
vagy-vagy…
(tehát egyel feljebb vagy beljebb)
A fordítás .mo fájlját a bővítménykönyvtárba kell másolni. A subscribe to comment-nél a bővítmény gyökérkönyvtárába, a subscribe to now-t pedig a gyökérkönyvtárban lévő lang könyvtárba. Úgy is csomagoltam a fordításokat.
Vigyázz rá, hogy a kis- és nagybetűk számítanak a fájl nevében, és az FTP-feltöltők szeretik átalakítani ezeket a betűket - vagyis ellenőrizd le 2x is! (Ja, és feltöltés után a böngésződben frissítsed az oldalt.)