Sziasztok. Kezdő WordPress es vagyok. olyat szeretnék hogy eltüntetni a hozzászólás lehetőségét, ha rákkattintok a tovább gombra valamit hogy eltünjenek a postedby comment a dátum és a Field Under : szövegek-feliratok is.
Ebben kérném a segítségeteket.
Előre is köszönöm.
Ja és az oldal amelyikről szó lenne:http://uj.vokez.hu
Le tudod tiltani egyesével is a hozzászólásokat, de ha egyáltalán nem kell, célszerűbb a sablonból (sablontól függően single vagy loop fájlban van). A meta elemeket is a sablon szerkesztésével tudod eltüntetni.
Ezeket keresd:
php comments_template(); - komment
php the_category(', ') - Field Under
php the_date('F j, Y'); - dátum
php the_author(); - postedby
Le tudod tiltani egyesével is a hozzászólásokat, de ha egyáltalán nem kell, célszerűbb a sablonból (sablontól függően single vagy loop fájlban van). A meta elemeket is a sablon szerkesztésével tudod eltüntetni.
Ezeket keresd:
php comments_template(); - komment
php the_category(', ') - Field Under
php the_date('F j, Y'); - dátum
php the_author(); - postedby
Először is köszönöm a segítséget.
A php the_category(', ') - Field Under -t megtaláltam azt ki is szedtem belőle de a php comments_template() nél ezt találtam de ha kiszedem elolja a dolgokat a weboldalon:
Not Found!
Sorry, but you are looking for something that isn't here.
A többit még sajnos nem találtam meg.
Csak a php comments_template sort vedd ki, ez jeleníti meg a hozzászólás részt. A többit is ott találod ahol a category rész volt, talán kicsit felette.
Csak a php comments_template sort vedd ki, ez jeleníti meg a hozzászólás részt. A többit is ott találod ahol a category rész volt, talán kicsit felette.
Köszönöm szépen a segítséget!
Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám van.
Twenty Eleven sablon, kitörlöm a single.php-ból a sort, de érdekes módon továbbra is jelen van az oldalak alján a hsz. lehetőség… Mi lehet a gond?
Ha oldalak alján, akkor a page.php-ból is szedd ki.
Jujdejó! Köszi!