Hozzászólás Eltüntetése

Sziasztok. Kezdő WordPress es vagyok. olyat szeretnék hogy eltüntetni a hozzászólás lehetőségét, ha rákkattintok a tovább gombra valamit hogy eltünjenek a postedby comment a dátum és a Field Under : szövegek-feliratok is.

Ebben kérném a segítségeteket.

Előre is köszönöm.

Ja és az oldal amelyikről szó lenne:http://uj.vokez.hu

Le tudod tiltani egyesével is a hozzászólásokat, de ha egyáltalán nem kell, célszerűbb a sablonból (sablontól függően single vagy loop fájlban van). A meta elemeket is a sablon szerkesztésével tudod eltüntetni.

Ezeket keresd:

php comments_template(); - komment

php the_category(', ') - Field Under

php the_date('F j, Y'); - dátum

php the_author(); - postedby

'Andrea' wrote:

Le tudod tiltani egyesével is a hozzászólásokat, de ha egyáltalán nem kell, célszerűbb a sablonból (sablontól függően single vagy loop fájlban van). A meta elemeket is a sablon szerkesztésével tudod eltüntetni.

Ezeket keresd:

php comments_template(); - komment

php the_category(', ') - Field Under

php the_date('F j, Y'); - dátum

php the_author(); - postedby

Először is köszönöm a segítséget.

A php the_category(', ') - Field Under -t megtaláltam azt ki is szedtem belőle de a php comments_template() nél ezt találtam de ha kiszedem elolja a dolgokat a weboldalon:

Not Found!

Sorry, but you are looking for something that isn't here.

A többit még sajnos nem találtam meg.

Csak a php comments_template sort vedd ki, ez jeleníti meg a hozzászólás részt. A többit is ott találod ahol a category rész volt, talán kicsit felette.

'Andrea' wrote:

Csak a php comments_template sort vedd ki, ez jeleníti meg a hozzászólás részt. A többit is ott találod ahol a category rész volt, talán kicsit felette.

Köszönöm szépen a segítséget!

Sziasztok!

Nekem is hasonló problémám van.

Twenty Eleven sablon, kitörlöm a single.php-ból a sort, de érdekes módon továbbra is jelen van az oldalak alján a hsz. lehetőség… Mi lehet a gond?

Ha oldalak alján, akkor a page.php-ból is szedd ki.

Jujdejó! Köszi! :slight_smile: