Hozzászólás csak egy oldalon

Megoldható-e az, hogy csak egy oldalon - a blog oldalon - lehessen hozzászólást írni a postokhoz?

Mindezt aldomain nélkül?

miii?!

Az oldalaknál tiltsd le a kommentelést és csak a bejegyzéseknél engedélyezd.Vagy ha arra gondolsz, hogy csak a főoldalon megjelenőkhöz, akkor van ilyen, hogy xy nap múlva lezárja a kommenteket. Nevére sajna nem emlékszek. :S

Olyan nincs is, hogy kommentek “aldomainre” mennek… Honnan szedted ezt?

a bejegyzéseknél nem kellene, a blog oldalon igen

nem szedtem olyat, hogy a kommenetek aldomainre mennek, de ha csinálok egy aldomaint a blognak, ott engedélyezhetném, a többi részen nem.

vagy nem érthető?

:slight_smile:

konkrétan: a http://fa-ajandek.hu oldalon: a termékeknél nem kellene a hosszászólás, felesleges, csak a helyet foglalja, a blognál viszont kellene.

Nem érthető. Mert rosszul kérdezel.Aldomain vagy sem… az, hogy egy template file (single.php posztok esetében, vagy page.php Oldalak esetében) mutat-e komment listát, ill. űrlapot - az template szerkesztési ügy. Ha behívod a comments.php file-t = van űrlap (comment form). Ha nem hívod - nincs.Ugyanez áll a kommentekre mutató linkre (0 comment, 1 comment, sok comment):

ha ez a kódosr benne van a template-benÉCode:


akkor megjelenik; ha nincs benne, akkor nem jelenik meg.

a blog poszt is poszt, meg a termék poszt is poszt.

ha kiveszem, amit beírtál, akkor ugye se a termékhez, se a bloghoz nem lehet kommentelni.

Hát… ha nem ilyen harapófogóval kihúzós módszerrel adagolnád az infót - talán egy-2-re a végére járnánk.Ha jól látom, akkor a “fablog” = kategória. A termékcsoportok = kategóriák.Nos, ha ez a tényállás, akkor a legegyszerűbb lenne a “post templates by category” c. plugin - használhatsz különféle “single” templateket.

Kafnál nézzed a plugint: http://guff.szub.net/2005/07/21/post-templates-by-category/

Köszi, megnézem, mit találok!

és bocs.