hová lett a vizuális bejegyzéseditorom??? (2.5 hu)

fent nevezett wp telepítése után az 5. bejegyzés beírásakor?! sajna tönkrement a szerkesztőm…ugyan a vizuális szerkesztő fül aktív, mégis a html szerkesztés gombjai vannak a fejlécben, és sajnos nem tudok átkapcsolni html fülre, illetve nem tudom visszahozni a vizuál gombsoromat…és hát ez elég nagy probléma…(nekem)ha valaki tudja esetleg mi romlott el és mit hol mivel kellene felülirnom az eredeti csomagból, vagy mi lehet a megoldás, az irja le legyenszives…köszönöm szépen!!!kép a problémáról:Sehol semmi ötlet???

ja és nemcsakhogy vizuáleditor nem megy de ha a szuperúj képbeillesztést használnám, az is kifagy…Gratulálok!!!Igen jól sikerült ez a 2.5…és köszi a segítséget…

fajl jogosultsagok rendbe vannak? tarhelyszolgaltatonal nincs semmi? akkor lehet ilyen, ha safemod urid/guid ellenorzés be van kapcsolva.

ezt hol tudom ellenőrizni (safemod urid/guid) ???köszi hogy foglalkozol a kérdéssel…amugy szerver csak a warez linkek beszurását tiltja a blogba semmi egyebet…

nekem se volt vizuális szerkesztőm!Az újratelepítés megoldotta!De képet nem tudok bejegyzésbe illeszteni csak url-ként úgy viszont nem lehet kinagyítani! igazán jó ez a 2.5 :stuck_out_tongue: