Hotel Booking template meglévő blogra

Sziasztok! Vagy egy utazási WP blogom, amit tudatosan a fő célzott kulcsszavaimra top helyezésre sikerül behozni. Szeretnék a blogból most már egy kis hotel booking rendszert csinálni úgy, hogy közben a jelenlegi blogbejegyzéseim is megmaradjanak SEO szempontok miatt.





Ezt látnám a legesélyesebbnek, de a nagy térkép nélkül:





_http://templatic.com/cms-themes/geo-places-city-directory-wordpress-theme





Az egyik kérdésem az, hogy a mellékelt WP kiegészítőn kívül tudtok-e esetleg valamilyen rémegyszerűen kezelhető, de hasonló WP cuccot, ami még használható. (Nem baj, ha fizetés, de 150 dollár a max, amit rá tudok szánni)





A másik, hogy mennyire tartjátok gyorsnak ezt a WP theme-t? Nálam kissé lassú az oldal, és 500-1000 vendéglátási egységnél már több hotelt/éttermet/programot kell megjeleníteni egy oldalon, amitől meg még lassabb lesz az egész…





Ami fontos lenne, az a részletes kereső és az átláthatóság, illetve az utazásra kihegyezett funkciók, de ennél jobbat még nem találtam.





Tudtok segíteni az ötletelésben esetleg?





Még egy olyan csúnyácskának tűnő, de hatékony megoldás is megfelelne WP alapon, mint pl a szallas.net .





Online dátumos booking nem kell rá, mert rajtam keresztül nem lesz foglalás, a vendéglátó egységeket csak bemutatnám (pár kép illetve elérhetőség)











Köszi előre,





WS

Senki? Na akkor küzdök tovább egyedül… és ha lesz jó megoldás, akkor beírom majd.

Konkrétan most mit is kell tudnia a sablonnak? Lehet egyszerűen megoldható, de nem látom az igényeket.

Szia! Köszi, közben már nekiálltam. A lényege ez: szállásokat és egyéb vendéglátási dolgokat kategóriákba tenni, de úgy, hogy a template-be már integrálva legyen sok minden a bejegyzésekhez: kapcsolat, Google map, mail írás a szállástulajoknak űrlappal, weboldaluk elérhetősége, telefon, stb. Gyakorlatilag egy vendéglátással, turizmussal kapcsolatos komolyabb szintű katalógus sablont kerestem. A mit mellékeltem azt alakítom most át éppen, mert elég jó kiindulópont lett.









'Efrud' wrote on '2011-03-22:




Konkrétan most mit is kell tudnia a sablonnak? Lehet egyszerűen megoldható, de nem látom az igényeket.

Ezt kettő féleképpen is meg lehet oldani. Az egyik, hogy kategóriákba sorolod és ott egyedi mezőkbe tárolod az adatokat a másik megoldás, hogy custom post type-et használsz és azon belül határozod meg a dolgokat. Nem egy ördöngösség amit szeretnél, egy szép összetett keresőt is lehetne hozzá gyártani. Vagyis a végkövetkeztetés az, hogy bármelyik sablonból meg tudod csinálni ami tetszik, de ha nagyobb projekt lesz célszerű új designal kezdeni a dolgokat

Én a Classifieds vagy a Realtorpress sablonnal oldanám meg. Bár van nekik Directorypress sablonuk is.











hxxp://premiumpress.com











Ha megtetszik, és kedvezményt szeretnél hozzá, az oldalamon találsz kuponkódot.





( hxxp://brandwordpress.com/wp-theme/business-theme/premiumpress.wordpress )