Hosting váltás után a WP visszaállt angolra - érthetetlen

Nemrég hosting szolgáltatót váltottam. Adatbázis export/import megvolt. A fájlokat áttöltöttem. Semmi változtatás. A WP az új helyen viszont nem akar magyarul megjeleníteni, se az idő/dátum formátumok, se a szövegek, se az admin - minden angol. A magyar nyelvi fájl a helyén van (ahogy korábban is), és pl. a bbPress gond nélkül beszéli a magyart.Találkozott már valaki ilyennel? Tippek, hogy hol keressem a hibát? 3 napja szívok vele és sehova sem jutottam.WP 2.2.3, PHP5, MySQL5. Az előző szolgáltatónál PHP4/MySQL4 volt a konfig. Lehet ez a probléma? PHP error display = ON, de nincs hibajelzés sehol.

wp-configban minden okés?

Általában akkor van ilyen ha:


  • a nyelvi fálj egyszerre két helyen is fent van (wp-content ÉS wp-include)
  • ha egyik helyen sincs fent
  • ha máshol van
  • ha a wp-configban nincs, vagy nem a megfelelő formában szerepel a “define (‘WPLANG’, ‘hu_HU’);”
  • vagy a fál neve nem hu_HU, hanem mondjuk hu_Hu (kicsi az u betű…) és ennek kombinációi.    Ellenőrizd ezeket!

A nyelvi fáj itt, és csak itt található:

/wp-includes/languages/hu_HU.moA wp-config.php-ben ez van:

define (‘WPLANG’, ‘hu_HU’);Persze hu_HU.mo fájl van még rengeteg helyen az egyes magyarított plugin-ek könyvtáraiban, de az tudomásom szerint így kell, és eddig rendben működött. A kis/nagybetűk stimmelnek.Mintha a WP nem venné figyelembe a beállítást.

Párszor előfordult már velem, hogy megsérült feltöltéskor egy fájl… próbáld adminból újratelepíteni a wp-t.

Úgy érted, hogy nulláról telepítsem újra a hivatalos 2.2.3 release fájlokkal? Eléggé széthekkeltem a fájlokat, de ha nem jutok más úton eredményre akkor én sem tudok jobbat.Az jutott még eszembe, hogy csinálok egy aldomain-t és megnézem ott, hogy viselkedik egy nulláról való WP telepítés. Ha ott beolvassa a nyelvi fájlt, akkor nyilván meg kell tennem az adsr.hu-n is, ha ott sem sikeres, akkor meg mégannyira sincs ötletem mint most.

ebbe en is belefutottam most, ha van valami megoldasod, megosztanad?

Nincs ötletem :frowning:

Tedd át a nyelvi fájlt a /wp-content/languages könyvtárba (az includesből persze töröljed. :slight_smile: )

2.6 folott biztos jo mert ott is lehet a nyelvi file, de ez 2.2.3

Az van, hogy továbbra is sikertelen minden kísérlet a magyar nyelv visszaállítására. Viszont van egy sanda gyanúm, hogy talán a K2 is benne van valahogy, ezért mielőtt további napokat szórakoznék vele, szeretném megkérdezni Zoli, hogy nálad is K2 vagy K2 alapú sablon fut?

default alapu a sablon

Nem lett-e véletlenül a nyelvi fájl kisbetűssé átnevezve?

Magam is belefutottam hasonlóba. Winrol masoltam linuxos szerverre, minden kisebetu lett. A wp rendben volt, csak a tema es a nyelvi fajl kiabalt. Nem hu, nem Hu, hanem HU. + a temaban sablonban kellett turkalnom.