Ez a Reseller csomag nem valami viszonteladói csomag? Nekünk átlag felhasználóknak itt vannak a csomagok:
http://www.hostgator.com/shared.shtml
Nekem csak a Business csomagról van tapasztalatom, abban van olyan csomagom, amiben már 5GB van feltöltve… - szerintem itt nincs semmilyen korlát, egyszerűen a 250.000-es és az 50.000 fájldarab korlát más egyébre vonatkozik. Pl. 50.000 fájldarab szám felett nem tudok backupolni…
A sávszélesség határ, na az valóban működik, de alapweblapokkal azt sem lehet kiakasztani. Van, ahol 20 weblapom is alaphangon pörög…, olyan napi 8-10ezres össz. látogatottsággal. (mind wordpress motor) - de tény, ezt azért ki lehet akasztani. Kezdetben 500-s hibaüzenetre futnak a lapok, később jön a levél, hogy ami sok, az már sok…
hitetlen: Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ha tegyük fel valamilyen képátméretező script fut és rendre ilyen olyan méretekbe több száz több ezer és így tovább képet elő állít az idő előrehaladtával akkor ez miként hatna az Inode korlátozásra. Nincs erről tapasztalatod, hogy ebben az esetben mi történik ha nagyon közel kerülnék a 250.000-hez vagy épp át is lépném?
Az világos, hogy 50.000 felett nincs Backup nekem már kapásból a feltöltött mennyiség miatt sincs de ha nem FTP-n töltök fel ha elértem a 250.000-es értéket akkor mi történik? Értem ez alatt azt, hogy ha a WP Médiakezelőjében matatok és azt használom feltöltésre vagy épp az említett script gyárt le annyi kis képet, hogy túllépi akkor mehet tovább vagy leáll és vége?
Nem mellékesen Hostgatoron utánakérdeztem és azt írták még akkoriban, hogy semmi baj nincs ha túl sok Inode vagy látogató lesz majd az idő folyamán bármikor úgy ahogy van az egész tárhelyet át tudják költöztetni Dedikált szerverre. Persze gondolom én ha már Dedikált szerverre költözünk akkor a bevétel bőven túlszárnyalja a kiadásokat így már nem is tűnik olyan soknak az-az X USD. Persze ha már ilyen nagy érdemes talán hazai egyedi szerveren is gondolkodni. Legalábbis gondolom én! 
Kedves Laci!
Épp próbáltam mielőtt írtam és ha tudtam is kattintani a szerkeszt gombra nincs jogosultsággal kidobta a módosítási kérelmemet ezért is kérdeztem utána. 1 szerkesztés percenként vagy összesen? Ezt pontosan, hogy is szabad érteni? 
Ahol file db szám korlátozás van érvényben ott a “vagy épp az említett script gyárt le annyi kis képet” szóba sem jön, ugyanis nem érdekes, hogy te azt feltöltöd vagy “script generálja” az egy újabb file. Szerinted egy oprendszer “máshogy bán” egy FTP-n feltöltött megy egy scripttel létrehozott file-al?!?! Ha a serveren futó script próbál új file-t létrehozni akkor hibával kilép.
hgrg: A kérdés csak azért volt mert volt már korábban szó sőt még kép is arról, hogy van akinek nem, hogy 250.000 hanem jóval több nem pár darabbal hanem pár tíz-száz ezerrel volt több fájl. Egészen pontosan a http://forum.word-press.hu/topic/1563-hostgator-tarhely/page__view__findpost__p__19761 hozzászólás ahol a 250.000 fájl helyett jól látom? 497.363 fájl található ill. látható.
Itt akkor, hogyan, hogy nem lépett ki hibával? 
![]()
akkor nem konkret file-db szam korlat van ami lassuk be eleg brutal dolog, szerencsetlen ember nem tud mit csinalni ha kene neki +1 file :D, szal nem automatizalt kvotarendszer van, hanem gondolom szol adminnak h hoppa ok meg majd rugdosnak teged… vagy a rendszer kuldd x ido utan h “he nemkene”… de ezt mar sose tudjuk meg
|| max akkor, ha valami hudetapasztalt ember megirja nekunk… Mert kvotarendszer levagna az tuti. Lehetoseg lenne meg h kesobb vezettek be…
Nem mellékesen nekem a 1677-es Hostgator szerver rendre hibával kilép és egy 500-as lappal üdvözöl úgy, hogy van durván 3000/250.000 Inode… Egyszer írtam nekik azt írták, hogy a kóddal van valami baj. Azért jó nem, hogy sehol máshol nincs baj a WP kóddal. Rendben a legújabb frissítést is feltettem akkor is minden bővítmény kikapcsolva akkor is.
Nagy nehezen pedig kaptam egy választ, hogy a szerver túlterhelt ami már abból is látszódott, hogy a cPanel-ben látható értékek szerint a lemezek majdnem 100%-on voltak a 8 magos CPU is alig bírta úgy, hogy az én oldalam még csak nem is üzemelt náluk. Tehát kilőve, hogy az okozta volna a bajt. Különben azóta is vannak 500-as hibaüzenetek csak épp kevesebb lett. Talán azért mert egy másik felhasználó aki ugyanezen a gépen van jócskán túlszárnyalta a 250.000-es Inode határt?
Valakinek hasonló tapasztalata?
hgrg: Szerinted amúgy ez szerverenként változhat, hogy csak figyelmezteti a rendszergazdát vagy vannak adott szerverek amik 250.000 után automatikusan benyomják a fékpedált? 
Vagy csak megprobalnak minel tobb szolgaltatast eladni mondvan, h. “nem fogja mindenki egyszerre betelíteni a max kvotajat”
>> fokozatosan adagolnak es ha “beut a menku” akkor bovitenek/atcsoportositanak…
Nálatok is szarakodik a hostgator? Nálam tegnap óta sokszor csiga lassan jön be az oldal ha egyáltalán bejön. Nálatok is vannak ilyenek vagy csak az én netem nem jó?
Nálam tökéletes, de ma volt egy kisebb leállás. Kernelt frissítettek.
Nálam tökéletes, de ma volt egy kisebb leállás. Kernelt frissítettek.
ilyen mail jött az elmúlt 2 nap alatt 5x:
Ez egy automatikusan levél a Site Monitor rendszertõl, Ön honlapja(szervere) nem elérhetõ.
Alábbiakban részletezzük az ön Site-át :
Hosztnév : elitgamer.net
Szerviz : http (80)
Válasz : Nem elérhető
Riasztás tipusa : Site Nem Ãll Rendelkezésre
Ideje : 10/23/2009 15:39:22
Ez egy automatikusan generált EMail, kérem ne válaszoljon
A te oldalad nálam is lassú. Bár lehet, hogy a majd 3 megás nyitólap miatt van. Egyébként írj a supportnak és megmondják mi a gond. Szerencsére, ilyennel még nem találkoztam. De van több 1000 szerverük, szóval, lehet hogy ez lokális probléma.
A te oldalad nálam is lassú. Bár lehet, hogy a majd 3 megás nyitólap miatt van. Egyébként írj a supportnak és megmondják mi a gond. Szerencsére, ilyennel még nem találkoztam. De van több 1000 szerverük, szóval, lehet hogy ez lokális probléma.
mért 3 megás a nyitólap? nálam 63 kb-ot irt vagy én nemtom jól megnézni ezt?
Nekem a http://elitgamer.net címen tökéletesen megjelent a lap és minden ami ott van a SAW Gépigényétől kezdve az Üdvözöllek Vendég-ig minden. 
Nekem a http://elitgamer.net címen tökéletesen megjelent a lap és minden ami ott van a SAW Gépigényétől kezdve az Üdvözöllek Vendég-ig minden. :)
örülök neki köszi most nálam is jó egyenlöre :D
2.85 MB
7.38s
2.85 MB
7.38s
ezt hol lehet megnézni?
Egyszer jártam már úgy még mikor volt oVodafone-os Mobilnetem, hogy ami vele nem jött be az a UPC-s kábeles elérésen pillanatok alatt meg is jelent és ott is volt a képernyőn. Ezért néha nem is biztos, hogy nem megy lehet, hogy csak mi nem látjuk, hogy üzemel és elérhető. 
ezt hol lehet megnézni?
Firebug-net. Vagy mondjuk én Yslow-ot használok hozzá.