LOL
Hello,
I apologize, but I was forced to suspend the script “/home/xxx/public_html/xxx.php” and “/home/xxx/public_html/index.php” as they were causing a high load on the server, and due to the nature of the problem, I forced to take immediate action for the health of the server.
[…]
If you reply back to this with your IP address (hxxxp://www.hostgator.com/xxxxxx.html) we will be more than happy to go ahead enable HTTP access for you, so that you can safely work on the script without it causing further issues. Please let us know how you would like to proceed.
[…]
Shaun L.
Linux Administrator
HostGator.com LLC

Megesik. De mondjuk nagyon durva dolgot kellett futtatnod ahhoz, hogy lekapcsolják.
Mit tettél?
Semmit.
Már bírta el a havi 2.5 millió oldalletöltést, 541.13 GB forgalom mellett :lol:
(cache nincs)
Múlt hónap forgalma:
Aug 2009
Unique visitors: 143962
Number of visits: 211887
Pages: 2409353
Hits: 10126524
Bandwidth: 541.13 GB
E hónapban meg erre még rájött 20% forgalomnövekedés… 
Eddig bírta.
Mivel ők nem ajánlottak fel semmit…, így jobb híján költözök… - ha az új helyen sem bírják, egyelőre egy 70eurós szerver fogok bérelni, - ha az sem, akkor jönnek a 20dolláros szerverek… - vagy eladom az egészet, úgy ahogy van, mert e mellé már rendszeresen kellene egy hozzáértő webmester…
WP-Super-Cache
aztán a terhelés leesik a mostani 20-40%-ra.
WP-t nem is nagyon kapcsolnak le. Gyanítom ez nem WordPress oldal volt.
Nem lehet Cache az oldalon charlie. Illetve ha lenne is, az ez esetben nem segítene. De már rajta van egy prof. php programozó - valamennyire megpróbáljuk optimalizálni a php rendszert…
Ja ja Laci, ez nem WP oldal… (de persze ettől függetlenül még lehet bármilyen már oldal alá cache…, csak mondom)
De mondjuk a Hostgator WordPress oldalak alatt sirály: havi félmillió látogatómat szolgálja ki (igaz, 5 business csomagban, több mint 50 weboldalon) - de 1 weboldalt miért nem lehet több csomaggal futtatni?
akkor nem lenne semmi ilyen gondom…
Nyilván lehet 
Tegnap regisztráltam a hostgator hatchling csomagra… a kérdésem valamiért nem megy 56kb/s fölé a feltöltési sebességem ftp-n keresztül, mi lehet a probléma? Sebességem (Digi) 2,2M/s le és 1,4MB/s fel!
Üdv, várom válaszát! Bandeeras
mert a diginke hangyafaszni külföldi sávszélessége van.
Tegnap regisztráltam a hostgator hatchling csomagra... a kérdésem valamiért nem megy 56kb/s fölé a feltöltési sebességem ftp-n keresztül, mi lehet a probléma? Sebességem (Digi) 2,2M/s le és 1,4MB/s fel!
Üdv, várom válaszát! Bandeeras
Csak total commanderrel. Minden mással fulsáv.
Ezt nem vágom! Pl a rapidshar-ről annó maximumon jött az adat, az is külföldi itt (hostgator) a lefele 400kb/s
Megpróbálom köszönöm! Én Windows Commandert használok!
Mégis mit ajánlanál? FTP commander is lassú!
Én totalt használok. Nekem elég az 50kb. 
Esetleg ne is számítsak nagyobb sebességre? Vagy még nem állítotam be a névszervereket csak az ip-t? Elképzelhető hogy köze van hozzá?
Szerintem az előbb Charlie írta jól, hogy a Digi külföldi sávszélességével lesz a gond…
A Total Commander, vagy FileZilla használata - ugyancsak szerintem - igazán ízlés és megszokás kérdése, eszetveszejtő, vagy érzékelhető sebesség-különbséget nem észleltem a kettejük között. (És, ha az Ambrits, a TC magyar pápája, itt WordPressezik, akkor még szép, hogy TC-zünk…
Meg jó is a TC…
)
Nekem is van a Hostgatoron egy csomagom, de ilyen gond nem merült fel. Legalábbis arról az oldalról nem.
Nem lehet ez még tűzfal probléma?
No! A filezilla programmal a sebesség 730kB/s le és 430kB/s fel! Ez így már elfogadható mondjuk! Köszönöm a segítségeteket! A tűzfalnak utánanézek! Üdv: Bandeeras
Szerintem az előbb Charlie írta jól, hogy a Digi külföldi sávszélességével lesz a gond....
A Total Commander, vagy FileZilla használata - ugyancsak szerintem - igazán ízlés és megszokás kérdése, eszetveszejtő, vagy érzékelhető sebesség-különbséget nem észleltem a kettejük között. (És, ha az Ambrits, a TC magyar pápája, itt WordPressezik, akkor még szép, hogy TC-zünk... :) :) Meg jó is a TC.. ;) )
Nekem is van a Hostgatoron egy csomagom, de ilyen gond nem merült fel. Legalábbis arról az oldalról nem.
Nem lehet ez még tűzfal probléma?
Én a Total Commander Ultima Prime verziót használom mindenre!!! nem is tudnék meglenni nélküle már :)
Sziasztok! Mennyire biztonságos a hostgator tárhely, volt-e már adat feltörés vagy vírusfertőzés az adott oldalon, hallottatok-e róla?