Hostgator Le és Feltöltés Limit

Hello, megszeretném kérdezni hogy a hostgatornál limitálva vannak e a le és a feltöltési sebességek, mert felszeretnék tölteni 1 nagyobb méretű anyagot de max 60Kbit/s tölti… ezen lehet változtatni?

Ha 60-al tölti fel, akkor annyival tud feltölteni a TE neted. Egyébként szvsz nincs.

ki lehet próbálni serverről-serverre másolással :slight_smile:

1 szálon enged 60kb-ot. Használj filezillát és ott full sávszél van. csak ftp-nél van ilyen korlátozás.

Ez hasznos info, mert én is így tapasztaltam, hogy maximum 60-al megy. Csakhogy, letöltés sem jön gyorsabban, ezért macerás onnan embed-elt videók host-olása, sajnos.

Most regisztráltam pár órája a Hostgatoron (a Wordpress.hu-s kuponnal). Kialakult bennem egy szörnyű balsejtelem - arra lennék kíváncsi hogy meg tudjátok-e nekem erősíteni - otthon nekem is kijött ez a feltöltés/letöltési limit egész pontosan 40 és 60 Kb/sec között ingadozva, hiába próbáltam meg több szálon ahogy itt is említették. Otthon Digikábeles netem van, most pedig a T-Home-os netnél ülök a letöltés 200 Kb és 1 Mb között ugrál ugyanazokkal a programokkal, és egy harmadik szolgáltatónál netező ismerősöm is megerősítette, hogy neki is megy rendesen.Lehetséges, hogy a Hostgator csak a digikábeles internettel “csökkent használhatóságú”? Lehet ezzel kezdeni valamit? Fordult elő ilyen mással is? Van valami ötletetek? Mert azért mégiscsak otthonról használnám legtöbbet.

tudom javasolni hogy használj flashfxp-t és egy ssh tunnelen keresztül küldjétek neki… :smiley:nos szóval:

FTP over SSH… titkosított csatorna t-onlineos átvitelben 300%os sebességnövekedést okozott (felfele):slight_smile:

Ez a jelenség amúgy nem csak a Hostgator-nál létezik. Kipróbáltam a Dreamhost-ot is, dettó ugyanez van. Valószínűleg lehet némi összefüggés az árfekvés és a sebesség közt, egy szálon.

Ha valaki nem vágja az SSH-t, Filezilla-val megy az gyorsabban is fel-le, legalábbis FTP-n tudunk így gyorsabban anyagokat költöztetni. Ettől a mezei látogató sebessége nem lesz gyorsabb, pl. embed-elt videóknál…

Ilyenről én leveleztem velük. Igazából messze van, több ezer kilométerről beszélünk. Jó ezek a “vonalak” erősítve vannak úgymond, de messze van az a lényeg. A levelezés vége különben az lett, hogy próbáljam ki mondjuk a www.cloudflare.com szolgáltatását. Még nem volt időm, de ha valaki rászánja magát a tapasztalatokat szívesen várom.Tehát ők magyarán szólva azt mondták, hogy ilyen dolgokkal nem tudnak mit kezdeni. Egyébként azért kerestem fel őket, mert ha megnézzük hogy egy ping 180ms körül van átlagba, akkor mondjuk ez X kép esetén meg tudja dobni a betöltési időt. Egyébként egy itthoni vagy egy német szerver mondjuk 13-25ms.

Jahh, lehet velük levelezni, én is jeleztem feléjük. Állítólag náluk minden okés volt, így maradt az, hogy mire ideér Texas-ból, lelassul mégiscsak…

Most egy magyar szerverre költöztetem a náluk problémás és legforgalmasabb oldalam, meglátjuk itt mi lesz belőle. Hostgator-éknál a Hotlink Image Protection sem igazán állt a helyzet magaslatán. Az is többszöri levélváltásra derült csak ki persze, hogy dísznek van a C-Panelon, legalábbid Baby Plan esetében.