Sziasztok!
Tudna esetleg valaki ajánlani egy olyan (lehetőleg külföli) tárhely szolgáltatót amelyik “többet bír”? Mivel hiába írják a hostgator-nál, hogy minden korlátlan, mégis néha kapok egy-egy levelet, hogy nagyon leterheltem a rendszerüket.
“I apologize, but I was forced to suspend your public_html directory as multiple scripts inside were causing a a high load on the server, and due to it affecting all of the other accounts on the system, I forced to take immediate action for the health of the server.”
A válaszokat előre is köszönöm!
A Hostgatornak egy csomó féle csomagja van, jó lenne tudni, hogy neked melyik van.
Amúgy én őket speciel nem próbáltam, de ez egy normális (fizteős) szolgáltatónál (mindegy, hogy magyar vagy külföldi) csak akkor fordulhat elő, ha indokolatlanul nagy terhelést jelent a szerverre (feltéve, hogy tényleg korlátlan az a csomag és nem csak az adatforgalomra vonatkozik a korlátlansága). Ilyet meg főleg script hibák szokat okozni. Mielőtt váltasz szerintem ellemnőrizd le, hogy nem generál-e az oldalad ilyesmiket. Lehet, hogy megkíméled magad egy felesleges váltástól.
pld egy cache ugye sose árthat de nem tudom milyen jellegű az oldalad… ha brutális mértékű terhelésnek van kitáve talán el kéne gondolkodni egy VPSen…
Több oldalam van egy acc. alatt. Még régebbi oldalak, amiket joomla-val készítettem, és utána tértem át wp-re, szóval lehet a joomla nem bírja a sok látogatót.
Mivel a honlap már jó ideje nem volt változtatva, ezért arra gondoltam, ha felteszem wp alá, akkor lehet visszaesik a keresőkben. Nem tudom ez mennyire tűnik butaságnak, de félek az esetleges visszaeséstől.
Ha mindenre odafigyelsz nem nagy visszaesés várható és 1-2 hónap alatt ugyanott leszel.
Főleg, hogy rewrite szabályokkal szerintem,
gyakorlatilag visszaesés nélkül megtudod csinálni.
na most rewriteolni érdemes vagy 301es headerrel redirectelni? /közömnincsaseohoz:)/
A 404-nél bármi jobb, de nyilván 301.
jójó csak arra akartam rákérdezni h van-e különbség… vagy csak az alapján pontoz h megkapod-e a tartalmat v azt is figyelembe veszi h nyilatkozol neki a költözésről
evidens h nem kulúrált dolog 404et senkinek se az arcába tolni…
Mondjuk azért az elég megdöbbentő, hogy a világ egyik legnagyobb tárhelyszolgáltatójának le tudod terhelni a szerverét. Én is korlátlan tárhelyet adok a saját szolgáltatásomnál. Számolni kell azzal is akik kihasználják.
Amúgy valami gyors, európai VPS-re van szükséged, ha tényleg olyan weboldalt futtatsz.
inkább gyors európai dedikált szerverre hisz vps osztott resource-ról kapod…
amúgy meg nem “világlegnagyobbtárhelyszolgi” mert elég ránézni a felette levő cégre:
theplanet.com…
Egy jó minőségű dedikált szerver sokba kerülhet. Ezt figyelembe kell venni.
A HostGator pedig elég sok díjat nyert, valamikor benne volt az első 30 legnagyobb amerikai cégek közt, szóval elég nagy múltja van. Én amúgy azt mondtam, hogy az egyik legnagyobb.