Hostgator adatmentés

Sziasztok! Nem találom sehol a hostgator.com-on, hogy milyen gyakran csinálnak biztonsági mentést. Tudja valaki esetleg?

Szia! Naponta csinálnak mentést. Viszont, ha több fájlod van, mint 50.000 db, akkor a cPanel-en te tudod elvégezni a mentést. 1 gombnyomás az egész :slight_smile:Ill. csináltam egy programot, ami 3 naponta lementi és felmásolja egy FTP szerverre az egészet. Picit később majd csinálok belőle egy publikus verziót és akár használhatod.

Köszi a gyors választ. Nem, azt hiszem 1000 körüli fájlom van. Jól értem akkor, hogy 50.000 után nem mentenek? Tehát jó vagy az ezremmel :slight_smile: :slight_smile:

Igen, jól! De az 50K fájl az nagyon sok. 1-2 oldallal nehéz elérni… bár nem lehetetlen :slight_smile:

Jó hogy idetévedtem… Már egy ideje keresek egy olyan megbízható programot, ami naponta elvégzi a mentést és bemásolja a megadott könyvtárba. A helyzet az hogy mu-nál nemigen tudom, hogy hogyan kellene csak egy blogot elmenteni és/vagy visszaállítani. Kiváncsian várom a publikus verziót.

Ezt ajánlom neked: http://lesterchan.net/portfolio/programming/php/#wp-dbmanagerKényelmes, egyszerű beállítani, és dolgozik, mint a kisangyal. :slight_smile: (A fájlszerkezetet elég havonta egyszer, vagy nagyobb fabrikálás után FTP-vel lementened. Bár pl. nálam a szolgáltatom menti naponta, és 15 napot tárol - vagyis, ha végképp elnyomtam valamit, akkor egy levél, és az előző napi állapot pár percen belül visszaállítva.)