Hosszabb bejegyzések/oldalak mentési hibája

Sziasztok!

Az lenne a gondom hogy a Wordpressel ha hosszabb oldalakat szeretnék publikálni vagy a már meglévő oldalt szeretném frissíteni akkor a wp sokáig gondolkozik majd a Firefoxnak egy “A kapcsolat alaphelyzetbe állt” üzenetet küld.És a WP piszkozatot sem ment csak azt írja hogy “Piszkozat mentése…”.Több WP -t is üzemeltetek egy azon szolgáltatónál, és a másiknál is ez a hiba.

A szolgáltató admin paneljében pár php szintű dologhoz hozzáférek melyeket megemeltem hogy hátha javít,de semmi (php memory_limit=256mb - 65 volt, php max_execution_time=120s - 60s volt, php post_max_size=96mb - 32mb volt, php upload_max_filesize=96mb - 32mb volt)A Webonic -nál vagyok.Valakinek esetleg lenne ötlete hogy mit tehetek ez ügyben.A választ előre is köszönöm!

Milyen hosszú a bejegyzés? (Karakterszám, képek mennyisége stb.)Esetleg próbáld meg ezt, csak egy tizedessel nagyobb értékkel talán: http://rotisoft.hu/blog/wordpress-mega-menu-elem-limit-novelese/

Valami hasonló lesz a megoldás szerintem. :rolleyes:

Szia!

Oldalakról lenne szó, jelenleg 2 olyan oldalnál vettem észre hogy nem hajlandó frissíteni őket:

Az egyik: 1800 szóból áll a második pedig 2707 ből.Egyik oldal sem tartalmaz képet csak szöveget, és nem is vannak agyon formázva egy-két helyen vastag betüket használtam és talán 1-2 helyen vannak beszínezve a betük.U.I.: A Webonic admin paneljében csak az általad linkel oldalon a “max_input_vars” opciót látom hogy lehet módosítani mely jelenleg 1000 -en áll.Ha esetleg módosítom ezt az általad megadott értékre(3000) akkor abból nem lesz gond?

Mert nem feltétlen értek az ilyesmihez.Még hétvégén írtam egyébként a Webonic -nak hogy van-e ötletük erre a hibára hisz még is ő náluk üzemeltetem az oldalt vasárnap visszaírtak hogy megkérdezi a rendszergazdát azóta is várok a válaszukra. :slight_smile:

Átállítod 3-5000-re és 5 perc múlva megnézed. Ha nem megy, akkor visszaállítod. max 10 perc kiesés nem számottevő :wink:

Rendben, köszönöm kipróbálom.

Sajnos nem vált be, átállíottam 5e -re vártam vele 5-6 percet majd pár apróbb módosítást végeztem a nagyobb oldalon 3 -ból 1 alkalommal frissítette 5 perc elteltével az adott oldalt.Az oldalamat ezen beállítás nem állította le csak semmit sem ért.Még azon gondolkodtam hogy a hosting terheltségét egy WP pluginnal nyomon tudom követni mely állandóan: 14.93 14.18 13.75 vagy épp sokkal e felett van.[align=center:1u8r0gwt][/align:1u8r0gwt]Azért mert ennyire terhelt nem lehet ez a gond?