Horror Movies

Sziasztok!

Szeretném bemutatni tegnap előtt elkészült oldalamat! :slight_smile:

Szerintem nem olyan rossz, facebook oldalt is csináltam neki.!

MP3 playert tervezek még de nembiztos.Ingyenes tárhelyen van(ATW), és azért írja ki fent az oldal forrását, mert keretbe nem enged bejelentkezni WP.


www.horrormovies.try.hu

A címéből adódóan Horrorfilmekről van szó :)

biztos vagy benne, hogy “elkészült”?

Hát eddig úgy voltam, de miután láttam a többi blogot… Nem tudom mit rakjak még rá hogy szebb legyen irritated.gif

Mano arra célzott, hogy az ingyenes http://wordpress.org/extend/themes/zombie-apocalypse sablont feltelepítetted, tettél egy hátteret hozzá, feltoltál rá 12 bejegyzést, meg betetted a Facebook közösségi modult.Idáig rendben is vagyunk, hiszen - én teljesen így gondolom - mindnyájunknak megdobbant a kis szíve, amikor a “művét” először meglátta élőben az interneten.És erre szokták mondani, hogy ettől olyan csodálatos a WordPress, hogy pillanatokon belül biztosítja ezt a “dobbanás-élményt” annak is, aki eddig csak egy Word dokumentumsablonban tudott megírni egy heti jelentést a főnökének.

Kicsit szerencsésebb sablonválasztással a szomszédtól a munkatársakig dob egy hátast mindenki a megrökönyödéstől; hirtelen előbújt a weboldal-építői tehetségünk. :slight_smile:Természetesen, a lényeg még vissza van: simogatjuk, puszilgatjuk az elkészült honlapunkat/blogunkat. Egyrészt azért, mert az alapvető dolgokat illik rendesen megcsinálni (esetedben pl. a hunglish megjelenés, azaz illene lefordítani szerencsétlen angol kifejezéseket, szavakat.

Másrészt: a szívünk mélyén érezzük, hogy imádjuk, mert ez az első, de ez kellene, meg az kellene, aztán ezt betettem, azzal ütközik, meg frissíteni kellene, de azt már nem frissítik, amaz meg nem teljesen olyan, amilyen a másik blogban, stb.Azt mondom neked, hogy ne add fel, tanuljál csak! Előbb próbálkozásokkal, majd egyre tudatosabb keresésekkel, tanulásokkal.Keresgélj a Fórumon, a Codex-ben, a Google-val a megoldások után. Ha nem is ez a szakmád, vagy nem is akarsz weblapépítővé válni, hobbinak, szórakozásnak, időtöltésnek akkor is hasznos és remek dolog.Ha már ilyen “horroros” blogot gondolsz magadnak, és a kinézetén szeretnél javítgatni, akkor keress valami olyan sablont, ami igazán “horroros”. Ennél a sablonnál van egy sötét háttér, meg a tőle rikítóan kiugró fehér lapon némi paradicsomszósz. :slight_smile:

A kereséssel egyidejűleg nézzél olyan könyvet, vagy online leírást, ami a HTML és a CSS alapjaival megismertet, mert nagy segítségedre lesz majd az egész működésének megértéséhez, és a további cizelláláshoz.Aztán pedig: hajrá!!! :slight_smile:

Na, elkészült egy vadi új design-al, a Wordpress és a téma “aláírását” otthagytam :slight_smile:

Szerintem SOKKAL jobb lett mint volt :slight_smile:


www.horrormovies.try.hu

MP3 Player még nincs, nemtudom hogy legyen-e maximum widgeteset fogok rakni ha rakok.

Csirkee!Nem kell minden sablonváltásodat bejelenteni a Blogshow-ba. Itt az elkészült műveket lehet bemutatni - azokat, amelyek elkészültek, de legalábbis 99 %-ban.Tehát, ezt a részt most be is csiki-csukizom. :wink: