Honlap megjelenítési probléma

Sziasztok! Ha a böngésző címsorába beírom a honlap címet az admin oldal bejelentkezési felületére kerülök. Továbbá a honlap szerkesztésében ha az "oldal megtekintése"gombra kattintok, akkor sem hozza be a honlapot, hanem marad a szerkesztő felületen. Korábban gond nélkül működött, valószínűleg elállítottam valamit a szerkesztéskor, csak nem tudom mit. Kérem adjatok tanácsot, hol keressem a hibát. Köszönöm.

Sziasztok! Kezdő WP felhasználóként segítséget szeretnék kérni. A WP szerkesztőben a honlap megtekintése fülre kattintva nem jelenik meg a honlapomon semmi, csak egy üres oldal. A sablon szerkesztőnél sem jelenik meg, hogy mit változtatok, milyen testreszabásokat hajtok végre. Segítséget előre is köszönöm.

Nézd meg itt: https://wphu.org/kozosseg/tema/ures-feher-oldal/

Sziasztok!!

Kezdő WP-felhasználó vagyok. Egy light house nevű sablonnal dolgozom és eltüntettem a header képet és egy sliderrel helyettesítettem. Kinulláztam a kép pixel-jét ami az oldalon tökéletesen megjelenik ám a mobil verzión egy csík látszik a slider alatt.Nem tudna valaki segíteni h a mobil nézetből ki tudjam szedni azt a csíkot? Előre is köszönöm!

<p>Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni</p>
<p>Nem működik a weboldalam.</p>
<p>Telepítettem a wp, sikerült belépnem a vezérlőpult felületre, ezt tudom szerkeszteni is, oldalakat létrehozni, mégsem látom. A weboldalamat megnyitva csak fogaskerekeket látok és azt, hogy ez egy alapértelmezett tesztoldal. Segítségeteket előre is köszönöm!</p>

<p>Sziasztok</p>
<p>A URL-be szerepel az index.php:</p>
<p>www.weboldal/index.php/aloldal</p>
<p>Miért van ez így? Gond lehet ez a későbbiekben, és ha igen, hogyan tudom eltüntetni?</p>
<p>Kérlek valaki segítsen nekem!</p>