"home" menüpont átnevezése

Az admin felületen a megjelenés-sablonszerkesztőbe mentem bele. Majd oldalt a sablonoknál a fejlécbe! Itt írtam át -Fejléc (header.php)-

[*]<a href="">Főoldal

És most tovább? Nincs sehol lehetőség mentésre!

Változások mentése előtt a fájlnak írhatónak kell lennie. Meg kell nézni aWordPress Biblia (Codex)(angol) vonatkozó részét további információkért. Ez mit jelent??? Ráklikkeltem, de megintcsak angolul van és nem értem!

Ha az admin felületen nem tudsz menteni akkor az azért van mert nincs írási jogosultság a sablon fájljaira. Én mindig a gépen bütykölök ilyeneket, lementem az adott fájlt magyarosítom és visszatöltöm a sabolonom mappájába úgy hogy felülírom ami ott van. Ha így csinálod mint ahogy én most mondtam, nem lehet gond. :wink: Vagy a másik megoldás, hogy 755 jogot adsz a themes mappának. és akko írható lesz az admin felületen keresztül is a sablonfájl.

Nah jó, ez már nekem nem megy:-( Nem tudom, hol a file, amit le tudnék tölteni… Marad akkor úgy…

Köszi!

Na ne add fel! A wp-content/themes/sablonodneve/header.php ájl az amit módosítani kell. Vagy a wp-content/themes mappának 755 jogot kell adni.

A sablonszerkesztőben, ahol most vagyok, itt a file. De az ablakból mentsem ki? Hiába javítom ki és töltöm vissza az ablakba, akkor se engedné, mert akkor engedné most is, h beleírjak…

Egy ftp programmal töltsd le a saját gépedre, módosítsd, és a módosított fájlt töltsd fel ugyanabba a könyvtárba, ahonnan letöltötted.

Köszönöm a tanácsot. Sikerült megcsináljam. Igaz én ezt a kódot láttam mindenhol, szerkesztőben és a sajátgépen is. De kimásoltam azt amit te írtál és azza módosítottam, úgy hogy sikerült. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm:cool:

[/list]