Hol tudom beállítani a comment form láthatóságát?

Olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom beállítani, hogy a blog bejegyzéshez, mindig látszódjon a hozzászólás beviteli form. jelenleg csak akkor jelenik meg, ha a bejegyzés címére kattintok, vagy a bejegyzés alatt van egy ilyen sor:

Posted in: Nincs kategorizálva | No Comments » ésitt a No commentre kattintok, akkor megjelenik a form, de alaphelyzetben nem.

Ha a felhasználó be van jelentkezve, és a hozzászólás engedélyezett, akkor a bejegyzés alján megjelenik a hozzászólás űrlap (form), de nem a főoldalon, hanem a bejegyzésre kattintva.

Nincs beállítva bejelentkezés alapból bárki hozzászólhat, és akkor most nem tiszta mit értünk fő oldal alatt. Nekem a főoldal, az alapértelmezett index oldal ami a weblap betöltődésekor megjelenik és itt vannak a vagyis lesznek a blog bejegyzések. Most csak egyetlen egy van. Azt írtam át amit a Wordpress alapból telepít a Helló Világ című minta bejegyzést.

Akkor nem megoldható, hogy amikor a felhasználó megnyitja a weblapot, és egyből a blog oldalra kerül, mindjárt hozzá is tudjon szólni?

Köszi

Lackó

Egy próbát szerintem megér.

Megnyitod az akutális sablonod index.php fájlját.

Abban lesz egy ilyen rész, hogy

Code:

Az endwhile elé illeszd be a hozzászólási form hívást:

Code: