Olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom beállítani, hogy a blog bejegyzéshez, mindig látszódjon a hozzászólás beviteli form. jelenleg csak akkor jelenik meg, ha a bejegyzés címére kattintok, vagy a bejegyzés alatt van egy ilyen sor:
Posted in: Nincs kategorizálva | No Comments » ésitt a No commentre kattintok, akkor megjelenik a form, de alaphelyzetben nem.
Ha a felhasználó be van jelentkezve, és a hozzászólás engedélyezett, akkor a bejegyzés alján megjelenik a hozzászólás űrlap (form), de nem a főoldalon, hanem a bejegyzésre kattintva.
Nincs beállítva bejelentkezés alapból bárki hozzászólhat, és akkor most nem tiszta mit értünk fő oldal alatt. Nekem a főoldal, az alapértelmezett index oldal ami a weblap betöltődésekor megjelenik és itt vannak a vagyis lesznek a blog bejegyzések. Most csak egyetlen egy van. Azt írtam át amit a Wordpress alapból telepít a Helló Világ című minta bejegyzést.
Akkor nem megoldható, hogy amikor a felhasználó megnyitja a weblapot, és egyből a blog oldalra kerül, mindjárt hozzá is tudjon szólni?
Köszi
Lackó
Egy próbát szerintem megér.
Megnyitod az akutális sablonod index.php fájlját.
Abban lesz egy ilyen rész, hogy
Az endwhile elé illeszd be a hozzászólási form hívást: