Sziasztok,
Szeretném a segítségeteket kérni. Olyan Wordpress-ben profi szinten jártas szakembert keresek, aki egy WP oldalba alapjaiban (a kódig)tud belenyúlni, azt átalakítani tetszőlegesen, azaz magas szinten műveli a PhP-t is. Szükség esetén sablon/widget/plugin írásra is képes, aki számára nincs lehetetlen, csak kevés idő és/vagy pénz.
Azaz, akit én keresek az teljesen egyedi WP oldalt tud készíteni, nem csak meglévő sablont alakítgatni, kicsit css-ben turkálgatni, illetve kiegészítőket telepíteni.
Létezik hazánkban ilyen szakember? Tudnátok esetleg ajánlani valakit? Akár köztetek is akad ilyen?
Sajnos nem tudom, hol keressek ilyet, a gugli eddig teljes zsákutca volt, hazánkban rengeteg “wordpress szakértő” a kereső szerint, azonban sajnos valódi profit én még nem láttam.
Köszönök minden tanácsot.
Jó lenne tudni, hogy mi a konkrét feladat. Új sablont tudok csinálni és mivel eredetileg tipográfus a végzettségem, jó esély van rá, hogy szép is lesz
Css-ben nem kicsit turkálgatok, hanem nagyon. Ha esetleg mailben megírod, hogy mihez kéne a kódig túrni a php-t, válaszban meg tudom írni, hogy képes vagyok-e rá, illetve küldök egy-két linket, amin most dolgozom (félkész projektek, nem akarom még itt publikálni).
pedig leírta, ha kell a teljes wp kódját át kell írni.
de minek? épp egy rendszeresen karbantartott és foltozott frissített motort kell megpiszkálni?
hogy aztán később a frissítéseket ne lehessen feltenni, mert minden kárba vész… :unsure:
Na, én ezért nem hiszek abban, hogy át kéne írni az egészet. De nyilván a sablonok, pluginek php-fájljaiba bele lehet turkálni úgy, hogy a végeredmény nekünk tetsző legyen.
számomra ez nem jelent mást, mint átírni a wp-t…
Persze, de én ettől eltekintve reménykedem, hogy valami félreértés lesz a dologban.
Szerintem a WP-be belenyúlni kódig, úgy értette plugint, sablont programozni 
Amúgy van ilyen: ide ide ide
Egyszer elkezdtem egy ingatlan kezelő beépülő plugint csinálni csak úgy hobbiból, aztán amikor rájöttem, hogy ez hónapok kérdése és az elkészülte után még reklámozni is kéne, akkor felhagytam vele és csináltam azokat, amik a felső linken vannak. Technikailag azok sem kevesebbek, csak kisebbek, pl a pandora sablonom, ami már a második hete a wordpress.org top 15-ös listájában van. Jelenleg ez a hetedik legnépszerűbb sablon a hivatalosan jegyzett 1431 sablon közül és azt hiszem az egyetlen magyar sablon, ami valaha bekerült a top15-be 
szerintem úgy értette, hogy belenyúlni kódig…
Na jól van, akit érdekel a munka esetleg profi szakember érzi magát, jelezze az úriembernek privátban. csiki-csuki