Hogyan tudom lecserélni a bejegyzéseken belüli hivatkozásokat a WordPressben?

Sziasztok!

Hogyan tudom lecserélni a bejegyzéseken belüli hivatkozásokat a WordPressben?

Rengetegen bejegyzésem van, amelyeken belül vannak hivatkozások, pl. szövegeken, képeken. Ez mind egy partnerprogram miatt van, szóval az összes link ugyanaz, viszont megváltozott a link, új lett. Ha nem cserélem le, akkor nem fognak működni a régiek, így ki kellene cserélni az újakra. Az oldalakon kicseréltem, ahol emlékeztem, hogy van (manuálisan), de a bejegyzéseknél egyenként több órába vagy napba kerülne. Van erre valami plugin? Kb. már az összes ilyen cserélgetős plugint kipróbáltam, de egyik sem cserélte le a bejegyzéseken belüli hivatkozásokat.

Pl. van egy szó a bejegyzésben, legyen az most a “valami”, ami hivatkozik a “valami.hu”-ra, és ez minden egyes bejegyzésben ugyanez, maga a szó (vagy mondat), a kép és a link is, azaz a hivatkozás. Rá lehet kattintani a szövegre tehát (meg képek is vannak ugye) és megjelenik a weboldal, amire hivatkozik. Ezeket akarom másra lecserélni az összes bejegyzésben, amelyekben az adott link megtalálható.

Remélem jól fogalmaztam és érthető. Lényegében bejegyzéseken belüli hivatkozásokat akarok lecserélni, az össze link ugyanaz, és egy másikra kellene lecserélni, de ezt ne manuálisan kelljen megcsinálnom (több ezer bejegyzés). Röviden ennyi a lényeg. Van erre valamilyen megoldás, plugin?

Helló. Az adatbázisban meg lehet csinálni. Plugint nem tudok rá, de engem is érdekelne.

Erre keress rá: Better search and replace. Ez egy plugin.

Az sem oldotta meg, pedig még a WP Revisions Control plugint is használtam vele együtt, hátha…