Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Hogyan töröljük saját Facebook-fiókunkat? című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Hogyan töröljük saját Facebook-fiókunkat?]
nemkel a veb
Kedves ruszogyula!
Miért ne kellene a web? 
Én véglegesen ki akarok lépni a Facebook- ból, de hogyha később újra a Facebook-on akarok lenni, az megoldható?Újra tudnék regisztrálni, újra lehetne fiókom???
Kedves Anett!
Nem vagyunk Facebook szakértők (sem), a részletek után inkább a acebook súgójában, vagy Fórumokon kell kutatni. 
Ami bizonyos: egy másik email címmel egészen bizonyos, hogy új Facebook fiókot hozhatsz létre, bármikor.
Kedves Anett!
Nem fontos törölnöd magad az “Arckönyv”-ről. Elég csak felfüggeszteni a fiókod amit akár évek múltán újra aktiválni tudsz és nem kell újra regisztrálnod, megadni adataid meg miegymás.
ki szeretnék lépni a fecabookból
mindig fel törik a facebookomat
le akarom törölni a facebookomat
mert álandoan fel törik
és irogatnak az én nevemben
Kedves vivien roberta mata!
Ne tartsd vissza magad, ahogyan leírtuk, töröld a fiókodat, és türelmesen várjál két hétig, míg a rendszer törli az elérhetőségedet véglegesen.
Mit csináljak a bövitményem össze omlot a facebokon
Kedves Lajos!
Milyen bővítmény? Van ennek köze a WordPress-hez?
BÚÉK 2012!
Komolyabb álláshirdetések esetén a Facebook-tagság kizáró ok, már a pályázatban, de legkésőbb az elbírálásnál. (Twitter és társai szintén.) Ugyanis az ember teljes kapcsolatrendszere napvilágra kerül, ezzel személyében sérülékennyé válik, gyenge láncszemmé, ami “kényes” állások esetén megengedhetetlen. Ezt jó, ha tudja minden komoly ember.
Kedves szkari!
Ebben a formában ez csak részigazság. Nem kizáró ok, ilyenről még nem hallottunk, de az tény, hogy az általad is említett kapcsolatrendszert szeretik felderíteni a HR-esek. Ha találnak benne “kényes” pontokat, akkor azzal megnő a jelentkező esélye az elutasításra.
Nagyon nem szeretjük a Facebook-ot, de azt tényleg nem írhatjuk a számlájára, ha mi tesszük közzé a “kényes” dolgainkat. Mint általában minden, ésszel és odafigyeléssel azért kihasználhatóak az előnyei is.
De, ettől még mindig nem szeretjük… 
nagíon jo a fész de veszélyes is egyben mert közösségi oldal de wigyázon mindenki tanács :)))
Köszönöm mindenkinek.
Kedves KardiWeb!
Hogyan lehet felfuggeszteni a facebook fiokot?
Tiszteletem!
A kérdésem az volna, ha letelt a14 nap türelmi idő,hol tudom ellenőrizni,hogy valóban törölték - e a fiókomat? Köszönöm,ha felvilágosítanak.
De ha nem tudok belepni