Sziasztok,
Youtube videót szeretnék beágyazni kivonatba (excerpt). Úgy, hogy a nem videós cikkeknél a kivonatban az legyen, amit oda írok, és nem a cikk elejéből az első x szó vagy karakter.
Nem megy…
Az egyetlen plugin, amit eddig találtam a neten, és egyáltalán képes erre, az Advanced Excerpt - ha viszont felteszem, akkor nem működik az a verzió, hogy az általam megírt kivonat látszódjon, mert az a cikk elejét olvassa be, ami nekem nem jó.
Próbálkoztam iframe pluginokkal a kivontaba, azok sem jók.
Hiába tettem fel tinyMCE exceprt plugint, annek nincs html szerkesztője, csak vizuálisa. Bogarásztam a netet, a pluginos oldalakat is, de nem találtam jó megoldást.
Van valakinek ötlete erre?
Tudatosan írtam ide, a megjelenésekhez, és nem a pluginokba, mert ez alapvetően megjelenítési probléma, amit lehet pluginnal is megoldani, de talán kódolással is. Nemtom, remélem nem gondoltam rosszul…
Köszönöm!
Üdv,
boresuta
Üdv,
Ãrtam már róla egyszerű tutoriált:
http://www.idesigns.hu/kardiweb/youtube-video-egyszeru-beagyazasa/
Köszönöm - de sajnos nekem ez nem működik.
Pontosan úgy tettem, ahogy cikkben írtad - de csak kódként jeleníti meg a shortcode-ot.
Most próbáld meg mert elmaradt véletlen egy add_shortcode a kódbol.
Nálam működik.
Köszönöm a segítséged!
Sajnos azonban még mindig nem jó.
Már beteszi a youtube beágyazási területét, d e a videót nem olvassa be.
Ráadásul a nyitólapi kivonatban még mindig csak a kód van, ott még a beágyazi terület sem jelenik meg.
Igazából az egész a nyitólapi kivonat miatt érdekes, nem is az oldalra való beágyazás miatt, mert ott scripttel működik egyszerűen. AZonban sajnos az excerptbe nem tudok scriptet illeszteni úgy, hogy az meg is jelenjen kivontaként.
De azért köszönöm, hogy foglalkozol a kérdésemmel
És ha az the_excerpt-et lecseréled get_the_excerpt-re?
<?php
$excerpt = strip_tags(get_the_excerpt());
echo $excerpt;
?>
<?php
echo $excerpt;
?>
És ha az the_excerpt-et lecseréled get_the_excerpt-re?
<?php
echo $excerpt;
?>
[/quote]
Szia Efrud,
Sajnos ez se jött be, lecseréltem, de továbbra sem olvassa be sem az iframe scriptet, sem KardiWeb kolléga shortcode-ját.
<?php
echo $excerpt;
?>
Szia Efrud,
Sajnos ez se jött be, lecseréltem, de továbbra sem olvassa be sem az iframe scriptet, sem KardiWeb kolléga shortcode-ját.