Sziasztok,
Amikor a hozzászólások megjelennek a facebook-on ez a szöveg is megjelenik “A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett:”
Kutakodtam és ez a hiba több sablonnál előfordult. Az ott leírtakat megnéztem a saját sablonomon (Twenty Eleven), de itt nem volt ez a hiba.Ez a plugin hibája lehet akkor vagy más probléma? A Facebook comments for wordpress-t használom. Hogyan tüntethetem ez el?
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv Fleith
Ez a szöveg a hozzászólások végén szokott előfordulni a sablonban, és vagy a sablon beállításokban lehet kikapcsolni (ritkábban), vagy a comments.php fájl megfelelő részét kell szerkeszteni.
Valami hasonlót kell keresni:
<?php printf(__('XHTML: You can use these tags: %s'), allowed_tags()); ?>
amit így lehet kizárni:
<?php printf(__('XHTML: You can use these tags: %s), allowed_tags()); ?>
Egyébként sem nagyon szerencsés dolog megengedni a hozzászólásoknál a HTML tag-ek használatát.
Köszönöm szépen!
Szia Győző!
Nekem ki van zárva a comments.php-ből mégis megjelenik a szöveg a bejegyzések alján. Nézd:
<!–
<?php printf( __( ‘You may use these HTML tags and attributes: %s’, THEME_NS), ’ ’ . allowed_tags() . ‘’ ) ?>
Ha egyszerűen kitörlöm ezt a sort, akkor is megjelenik. Hogy lehet ez, van vmi tipped?
Köszi előre is!
<!–<?php printf( __( ‘You may use these HTML tags and attributes: %s’, THEME_NS), ’ ’ . allowed_tags() . ‘’ ) ?>
–>Ha egyszerűen kitörlöm ezt a sort, akkor is megjelenik. Hogy lehet ez, van vmi tipped?
Köszi előre is!
nem a comments.php jeleníti meg azt a részt? felülírja egy plugin pl?
Szia Győző!
Nekem ki van zárva a comments.php-ből mégis megjelenik a szöveg a bejegyzések alján. Nézd:
<!--
<?php printf( __( 'You may use these HTML tags and attributes: %s', THEME_NS), ' ' . allowed_tags() . '' ) ?>
Ha egyszerűen kitörlöm ezt a sort, akkor is megjelenik. Hogy lehet ez, van vmi tipped?
Köszi előre is!
[/quote]
Szia Győző!
Kezdő fórumozó vagyok, ezért nem értem mit jelent a "használjam a megfelelő helyen a kód és/ vagy tag-eket". Rosszul tettem, hogy bemásoltam ide? Teljes igyekezetemen azon vagyok, hogy megfeleljek a fórumozási feltételeknek, csak itt most nem tudom mit nem csináltam helyesen.
Egyébként a problémámra van valami tipped? Még azóta sem tudtam megoldani sajnos, hogy eltűnjön a bejegyzések alól az a HTML-es vacak.
Köszönöm előre is!!
Anita
<!--<?php printf( __( 'You may use these HTML tags and attributes: %s', THEME_NS), ' ' . allowed_tags() . '' ) ?>
-->Ha egyszerűen kitörlöm ezt a sort, akkor is megjelenik. Hogy lehet ez, van vmi tipped?
Köszi előre is!
Szia Győző!
Kezdő fórumozó vagyok, ezért nem értem mit jelent a "használjam a megfelelő helyen a kód és/ vagy tag-eket". Rosszul tettem, hogy bemásoltam ide? Teljes igyekezetemen azon vagyok, hogy megfeleljek a fórumozási feltételeknek, csak itt most nem tudom mit nem csináltam helyesen.
Egyébként a problémámra van valami tipped? Még azóta sem tudtam megoldani sajnos, hogy eltűnjön a bejegyzések alól az a HTML-es vacak.
Köszönöm előre is!!
Anita
Kedves manya, aki közben Anita is! 
Semmi gond, hogy beidézted, csak a szerkesztőben található ikonok használatával jelezheted, hogy idézetről van szó, vagy kódrészletről éppenséggel.
Látjuk az igyekezetet, de a Fórumszabályzat átolvasását nem annyira…

Hgrg már adott ötletet, de te még mindig nem közölted, hogy melyik sablonról van szó, melyik wp verziót használod. Látatlanban csak mindenki vagdalkozna.
valóban nem olvastam el tüzetesen a szabályzatot, bocsi és köszi a helyrerángatást 
és tényleg, hgrg írt is csak annyira sügér vagyok hogy nem tudtam kódolni
szal: van pár pluginem (breadcumb nxt, wp super editor, social media widget, stb) de nem a bejegyzésekhez kapcsolódnak, az alap benne
wp 3.3.1-et használok, a sablont én szerkesztettem artisteer-ben…
azt, hogy mi 'kapcsolódik bejegyzéshez' csak code review -> működés elemzés után tudod biztosan megmondani.
köszi, de sajnos fogalmam sincs mi az a code review - működés elemzés
az egy plugin, vagy mifene?
sziasztok!
a “következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett” szöveget továbbra sem tudtam eltávolítani, tudtok benne segíteni?
hgrg ajánlotta, hogy vizsgáljam meg code review-vel, de lövésem sincs mi az…
én sem találom… nem is találom…
Az a gond, hogy bár ingyenes dolog, de ha lövésed sincs, mint nekem sem, akkor ne akarj örömöt magadnak…
Ha kérdezünk azoknak akik tudják bosszantató, De, kérdezem én Off nélkül: Ti evvel születtetek?
Nem akarom magam kitiltani, nem is vagyok hozzátok képest fiatal. csak amikor én tanultam nem volt kötelező az Angol, ma meg azért egy számítógépes angolnál, több kel ehhez a wordpress-hez. Mert azt látom nagyon jól van elmondva a Codex, is csak meg kéne érteni…
Meg ugye 3.3.1-nél tartunk, nem minden van ott, a rengeteg plugin, meg lassít, ha fizetős, ha nem a server-ed… 
Ha ,ez gond volt, akkor inkább töröljétek ezt de ne tiltsatok ki ezért… köszi…
Emberek, akit érdekel és akar vele foglalkozni, az keres és talál. Mi sem így születtünk. (Bár Mano-nál vannak kétségeim
)
Ha Chrome vagy Firefox a böngészőtők, akkor töltsétek le hozzá a Firebug nevű programot, mely segíthet tájékozódni akódban.
Továbbá logika sem árt. Nem leszólásként, oktatásként mondom:
Mit keresünk? Kommenteknél az engedélyezett kódot.
Kommenteknél? Igen, akkor először a root/wp-content/themes/megjelenesem/comments.php-t nézem meg.
Megtaláltam? Elvileg igen, hisz a komment szövegbeviteli mezője alatt/fölött kell lennie.
Ha nem, akkor megnézem, hogy a single.php-nél a bejegyzések után, mi hívja meg és honnen a kommenteket. ( valami php-s cucc, amibe bennevan a comment szócska.) Megnézem az honnan hívja és melyik fájlt. Majd abba megnézem hol van és módosítom.
Ötlet: Ezek a kódok elvileg ilyen keretbe vannak:
“logika sem árt?” hmm… nem értem miért gondolod syska, hogy nem logikával közelítjük a kérdést, na mindegy nem kommentelem nem erről szól ez a fal…
köszi az utat, amit javasoltál, bejártam már és sajnos nem találtam nyomot
Elfi! figyelmedbe ajánlok egy baltamódszert:
mivel nem jöttem rá, hogy mi vezérli ezt az egészet, és “kikapcsolni” nem tudtam ezért töröltem a szöveget, úgy, hogy poedit nevű progival szerkesztésre megnyitottam a wp-contentlanguageshu_HU.po nevű fájlt, rákerestem az érintett szövegrészre és a magyar részbe egy space-t tettem a helyére 
tudom, bunkó módszer de jobbat nem találtam és így legalább eltűnt az a zavaró kriksz-krakszos szöveg
Ha adsz linket, megmondom, miként tüntetheted el.
Ha adsz linket, megmondom, miként tüntetheted el.
még egyenlőre localhoston van, hamarosan felteszem a webre és élni fogok a felajánással!
Sziasztok!
Hasonló problémában kérném én is a segítségeteket. Hogyan tudom a postokból kitörölni az alábbi feliratokat?
“written by admin
on 2012-06-06
filed under “oldal neve”
Edit”
Illetve még az is megjelenik a bejegyzésben, hogy “comments are closed” - ezt sikerült letiltanom 
köszi előre is a tippeket!
Rita
A sablonod single.php fájljában kell keresned ezen sorokat. Megnyitod egy szövegszerkesztővel és kitörlöd őket.
A sablonod single.php fájljában kell keresned ezen sorokat. Megnyitod egy szövegszerkesztővel és kitörlöd őket.
Abban csupán ennyi található:
<?php
/**
* Template for Single Posts
*
* @package WordPress
* @subpackage Minimatica
* @since Minimatica 1.0
*/
get_header(); ?>
Biztos, hogy itt tudom állítani? :)
Kód beillesztéshez a “Kód” tagot szoktuk használni. Ha csak ennyi van benne akkor nem ott. A kódból látszik, hogy a template fájlok között lesz, a single loopban. Ez vagy a gyökérkönyvtárban, vagy egy template esetleg include vagy valami ilyesmi mappában lesz a sablonodban.