Hogyan távolítsuk el a "A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett:" szöveget?

Sziasztok,

Amikor a hozzászólások megjelennek a facebook-on ez a szöveg is megjelenik “A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett:”

Kutakodtam és ez a hiba több sablonnál előfordult. Az ott leírtakat megnéztem a saját sablonomon (Twenty Eleven), de itt nem volt ez a hiba.Ez a plugin hibája lehet akkor vagy más probléma? A Facebook comments for wordpress-t használom. Hogyan tüntethetem ez el?

Segítséget előre is köszönöm!

Üdv Fleith

Ez a szöveg a hozzászólások végén szokott előfordulni a sablonban, és vagy a sablon beállításokban lehet kikapcsolni (ritkábban), vagy a comments.php fájl megfelelő részét kell szerkeszteni.

Valami hasonlót kell keresni:

Code:

<?php printf(__('XHTML: You can use these tags: %s'), allowed_tags()); ?>

amit így lehet kizárni:

Code:

<!--

<?php printf(__('XHTML: You can use these tags: %s), allowed_tags()); ?>

-->

Egyébként sem nagyon szerencsés dolog megengedni a hozzászólásoknál a HTML tag-ek használatát.

Köszönöm szépen!

Szia Győző!

Nekem ki van zárva a comments.php-ből mégis megjelenik a szöveg a bejegyzések alján. Nézd:

<!–

<?php printf( __( ‘You may use these HTML tags and attributes: %s’, THEME_NS), ’ ’ . allowed_tags() . ‘’ ) ?>

–>

Ha egyszerűen kitörlöm ezt a sort, akkor is megjelenik. Hogy lehet ez, van vmi tipped?

Köszi előre is!<!–

<?php printf( __( ‘You may use these HTML tags and attributes: %s’, THEME_NS), ’ ’ . allowed_tags() . ‘’ ) ?>

–>

Ha egyszerűen kitörlöm ezt a sort, akkor is megjelenik. Hogy lehet ez, van vmi tipped?

Köszi előre is!

nem a comments.php jeleníti meg azt a részt? felülírja egy plugin pl?

'manya' wrote:

Szia Győző!

Nekem ki van zárva a comments.php-ből mégis megjelenik a szöveg a bejegyzések alján. Nézd:

<!--

<?php printf( __( 'You may use these HTML tags and attributes: %s', THEME_NS), ' ' . allowed_tags() . '' ) ?>

-->

Köszi előre is!

[/quote]

Szia Győző!

Kezdő fórumozó vagyok, ezért nem értem mit jelent a "használjam a megfelelő helyen a kód és/ vagy tag-eket". Rosszul tettem, hogy bemásoltam ide? Teljes igyekezetemen azon vagyok, hogy megfeleljek a fórumozási feltételeknek, csak itt most nem tudom mit nem csináltam helyesen.

Egyébként a problémámra van valami tipped? Még azóta sem tudtam megoldani sajnos, hogy eltűnjön a bejegyzések alól az a HTML-es vacak.

Köszönöm előre is!!

Anita<!--

<?php printf( __( 'You may use these HTML tags and attributes: %s', THEME_NS), ' ' . allowed_tags() . '' ) ?>

-->

Köszi előre is!

Szia Győző!

Kezdő fórumozó vagyok, ezért nem értem mit jelent a "használjam a megfelelő helyen a kód és/ vagy tag-eket". Rosszul tettem, hogy bemásoltam ide? Teljes igyekezetemen azon vagyok, hogy megfeleljek a fórumozási feltételeknek, csak itt most nem tudom mit nem csináltam helyesen.

Egyébként a problémámra van valami tipped? Még azóta sem tudtam megoldani sajnos, hogy eltűnjön a bejegyzések alól az a HTML-es vacak.

Köszönöm előre is!!

Anita

Kedves manya, aki közben Anita is! :slight_smile:

Semmi gond, hogy beidézted, csak a szerkesztőben található ikonok használatával jelezheted, hogy idézetről van szó, vagy kódrészletről éppenséggel.

Látjuk az igyekezetet, de a Fórumszabályzat átolvasását nem annyira… :slight_smile: :slight_smile:

Hgrg már adott ötletet, de te még mindig nem közölted, hogy melyik sablonról van szó, melyik wp verziót használod. Látatlanban csak mindenki vagdalkozna.

valóban nem olvastam el tüzetesen a szabályzatot, bocsi és köszi a helyrerángatást :slight_smile:

és tényleg, hgrg írt is csak annyira sügér vagyok hogy nem tudtam kódolni

szal: van pár pluginem (breadcumb nxt, wp super editor, social media widget, stb) de nem a bejegyzésekhez kapcsolódnak, az alap benne

wp 3.3.1-et használok, a sablont én szerkesztettem artisteer-ben…

azt, hogy mi 'kapcsolódik bejegyzéshez' csak code review -> működés elemzés után tudod biztosan megmondani.

köszi, de sajnos fogalmam sincs mi az a code review - működés elemzés

az egy plugin, vagy mifene?

sziasztok!

a “következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett” szöveget továbbra sem tudtam eltávolítani, tudtok benne segíteni?

hgrg ajánlotta, hogy vizsgáljam meg code review-vel, de lövésem sincs mi az…

:slight_smile: én sem találom… nem is találom…

Az a gond, hogy bár ingyenes dolog, de ha lövésed sincs, mint nekem sem, akkor ne akarj örömöt magadnak…

Ha kérdezünk azoknak akik tudják bosszantató, De, kérdezem én Off nélkül: Ti evvel születtetek?

Nem akarom magam kitiltani, nem is vagyok hozzátok képest fiatal. csak amikor én tanultam nem volt kötelező az Angol, ma meg azért egy számítógépes angolnál, több kel ehhez a wordpress-hez. Mert azt látom nagyon jól van elmondva a Codex, is csak meg kéne érteni…

Meg ugye 3.3.1-nél tartunk, nem minden van ott, a rengeteg plugin, meg lassít, ha fizetős, ha nem a server-ed… :frowning:

Ha ,ez gond volt, akkor inkább töröljétek ezt de ne tiltsatok ki ezért… köszi…

Emberek, akit érdekel és akar vele foglalkozni, az keres és talál. Mi sem így születtünk. (Bár Mano-nál vannak kétségeim :smiley: )

Ha Chrome vagy Firefox a böngészőtők, akkor töltsétek le hozzá a Firebug nevű programot, mely segíthet tájékozódni akódban.

Továbbá logika sem árt. Nem leszólásként, oktatásként mondom:

Mit keresünk? Kommenteknél az engedélyezett kódot.

Kommenteknél? Igen, akkor először a root/wp-content/themes/megjelenesem/comments.php-t nézem meg.

Megtaláltam? Elvileg igen, hisz a komment szövegbeviteli mezője alatt/fölött kell lennie.

Ha nem, akkor megnézem, hogy a single.php-nél a bejegyzések után, mi hívja meg és honnen a kommenteket. ( valami php-s cucc, amibe bennevan a comment szócska.) Megnézem az honnan hívja és melyik fájlt. Majd abba megnézem hol van és módosítom.

Ötlet: Ezek a kódok elvileg ilyen keretbe vannak:

“logika sem árt?” hmm… nem értem miért gondolod syska, hogy nem logikával közelítjük a kérdést, na mindegy nem kommentelem nem erről szól ez a fal…

köszi az utat, amit javasoltál, bejártam már és sajnos nem találtam nyomot

Elfi! figyelmedbe ajánlok egy baltamódszert:

mivel nem jöttem rá, hogy mi vezérli ezt az egészet, és “kikapcsolni” nem tudtam ezért töröltem a szöveget, úgy, hogy poedit nevű progival szerkesztésre megnyitottam a wp-contentlanguageshu_HU.po nevű fájlt, rákerestem az érintett szövegrészre és a magyar részbe egy space-t tettem a helyére :slight_smile:

tudom, bunkó módszer de jobbat nem találtam és így legalább eltűnt az a zavaró kriksz-krakszos szöveg

Ha adsz linket, megmondom, miként tüntetheted el.

'syska' wrote:

Ha adsz linket, megmondom, miként tüntetheted el.

még egyenlőre localhoston van, hamarosan felteszem a webre és élni fogok a felajánással!

Sziasztok!

Hasonló problémában kérném én is a segítségeteket. Hogyan tudom a postokból kitörölni az alábbi feliratokat?

“written by admin

on 2012-06-06

filed under “oldal neve”

Edit”

Illetve még az is megjelenik a bejegyzésben, hogy “comments are closed” - ezt sikerült letiltanom :slight_smile:

köszi előre is a tippeket!

Rita

A sablonod single.php fájljában kell keresned ezen sorokat. Megnyitod egy szövegszerkesztővel és kitörlöd őket.

'evosonic' wrote:

A sablonod single.php fájljában kell keresned ezen sorokat. Megnyitod egy szövegszerkesztővel és kitörlöd őket.

Abban csupán ennyi található:

<?php

/**

* Template for Single Posts

*

* @package WordPress

* @subpackage Minimatica

* @since Minimatica 1.0

*/

get_header(); ?>

Biztos, hogy itt tudom állítani? :)

Kód beillesztéshez a “Kód” tagot szoktuk használni. Ha csak ennyi van benne akkor nem ott. A kódból látszik, hogy a template fájlok között lesz, a single loopban. Ez vagy a gyökérkönyvtárban, vagy egy template esetleg include vagy valami ilyesmi mappában lesz a sablonodban.