Hogyan rejtsem el az egész honlapot, amíg el nem készül?

A bettaszalon.hu egy új vállalkozás honlapja, de egyelőre még csak gyüjtjük az információkat és a képeket. Hogyan tudom elrejteni a honlapot úgy, hogy a látogatót csak egy felirat fogadja arról, hogy hamarosan elkészül a honlap és nyílik a szalon?

Úgy, hogy van rá vagy száz plugin és egyet aktiválsz. :smiley:

Kedves B.Iván!Ezek közül a legszimpatikusabbat telepítsd fel, állítsd be, és kapcsold be: https://www.google.hu/search?num=100&newwindow=1&q=wp+maintenance+plugin&spell=1&sa=X&ved=0CBkQvwUoAGoVChMI4qDiyL3MyAIV4apyCh1_xAjB&biw=1280&bih=870

Köszönöm, elrejtettem a Coming Soon-nal, de most meg az a poblémám, hogyan mutassam meg azoknak, akiknek akarom, anélkül, hogy be kellene lépni. Erre nem találok semmilyen tanácsot. Nem lehet kiegészíteni a címet a slash után, hogy “fellebbentsem a függönyt”?

Attól függően, hogy melyik “Coming soon”-t telepítetted; mindegyiknél beléphet az admin (és megtekintheti, hogy mit dolgozik), más felhasználó akkor léphet be, ha erre jogosultságot kap, néhány bővítmény megengedi, hogy a szerkesztői jogosultság is a színfalak mögé nézzen.

Azt az 1.2 embert, akiknek be akarod mutatni, regisztrálod, és akkor bekukucskálhatnak.

(A legjobb azért az, ha te lépsz be, és te mondod el, hogy mi micsoda, mi miért és hogyan. Ha nem tudod magad mellé ültetni őket, akkor pl. TeamViewerrel is megoldható a konzultáció.)

A site nem szupertitkos, csak félkész és egy-két dolog nem működik. Néha szeretnék tanácsot kérni pl itt, a fórumon. Nem egy-egy embertől, hanem akárkitől, aki szívesen válaszol. Ehhez kellene egy olyan cím, hogy pl bettaszalon.hu/bekukkantok.php vagy hasonló, amit bárki beírhatna a cím-mezőbe, csak legyen tudatában annak, hogy nem kész honlapot lát. Ilyen bővítmény nincs?SZERKESZTEM

Most Maintenance Mode-ot használom, Lukas Juhas csinálta. Nagyon egyszerű, tökéletes, de a kérdésem ugyanaz: megmutathatom bárkinek az oldalt, aki bepötyög egy címet? Vagy van más ilyen bővítmény?

Hozz létre egy felhasználót. Gondolom az a bővítmény is olyan, hogy aki belépett az láthatja, aki nem, az pedig nem. :slight_smile:Persze egy egyszerű php-s kódot is lehetne rittyenteni, de a bővítmény leírása szerintem egyszerűbb az átlag felhasználónak.

Csak Adminisztrátor jogcímmel felruházott felhasználó láthatja, és nem szívesen tenném nyilvánossá a szekesztést…

A php-kód rittyentése úgy hangzik, hogy ezt te könnyedén meg tudnád csinálni. B) Volna kedved rittyenteni egyet? Vagy valami útmutatást arról, hogy én hogy rittyentsem?

Nem ezt a bővítményt használod? https://wordpress.org/plugins/wp-maintenance-mode/Ebben be lehet állítani, hogy milyen jogokkal lehessen a frontend és a backend oldalon garázdálkodni.

A Maintenance Mode bővítményt használom, nem találtam a külön linkjét, itt a csatolmányban mutatom, hogy néz ki. Ez nagyon tetszik nekem, mert ezt egyetlen oldalszerkesztővel meg lehet szerkeszteni, úgyhogy képformátumban is feltehetném a szöveget, nem kell semmifélet beállítgatás. Szóval ezt szívesen megtartanám, de ha a a másik jobban megfelel, akkor áttérek arra. Ehhez lehet rittyenteni egy könnyű belépést bárkinek az igazi oldalra?

SZERKESZTVE

Nem sikerült feltölteni. Mindenesetre így néz ki a címe nálam: http://bettaszalon.hu/wp-admin/plugin-install.php?tab=plugin-information&plugin=lj-maintenance-mode&TB_iframe=true&width=600&height=550 és a logója zöld árnyalatos háttér előtt fehér körben fehér egyetlen fehér villáskulcs sziluett.

Csinálj egy linket a szövegbe ami megjelenik. Vagy csak azoknak küld el az oldaldomain.hu/wp-login.php linket.

Szívesen betenném a linket a szövegbe, de nem tudom, mi a link. Ha a bettaszalon.hu-t teszem be, akkor ugyanaz jelenik meg. Ha html volna, akkor tudom, hogy oldaldomain/index.html lenne az, de a wp-ben mi a link az első oldalhoz?

Mellesleg most átváltottam egy másik bővítményre, amit úgy hívnak, hogy Behind closed doors.

SPter: ugye nem akarod teleszemetelni az egész fórumot? Már a második helyen látom ezt a hsz-t. Csak szólok: van ám a fórumon egy munkát adok szekció is. Ha ott indítanál egy topikot, akkor előbb felfigyelne az ajánlatodra akit érdekel.