Hát tuti nem így kell meghívnod, mert az eredeti meghívás valahogy arról szólt, hogy nézze ki a css urljét és azt szúrja be, te meg direktbe adod meg.
Én úgy gondoltam, hogy hagyod az eredetit, meg pontosan azt írva, amit én írtam, csak a valami-t behelyettesítve meghívod a másikat. Ezt az öröklés kérdést nem értem…
Azt nem lehetne, hogy az eredeti css-ből kitörlöd, ami nem kell és helyette beírod, ahogy neked jó?
Hm. Pedig ennek a 0. változatnak működni kellene. Lehet, hogy valami apróságon csúszik el a dolog, pl. biztos felülírtad a régi css-t az újjal? Nem gépeltél el valamit? Hogy adtad meg az új classokat? stb.
Szóval ez elvileg jó megoldás, valahol a kivitelezésnél van a kutya elásva.
Hogy érted ezt az elemre külön css dolgot? A css-t a fejlécben kell megadni/meghívni/importálni, így az oldal közepén egy elemnél nem tudsz css-t hívni. Esetleg annyit tudsz tenni, hogy html style-ban adod meg, amit szeretnél.
De erre nincs is szükség mert annak is működnie kéne, hogy átírod az eredeti css-t meg annak is, ha két css-t hívsz meg tag-gal. És akkor “ha az adott osztály nincs meg az egyik css-ben, akkor megnézi a másikban.”
Még a különböző stíluslapok meghívásához az jut eszembe, hogy úgy is lehet, hogy ahol meghívja az eredetit, ott feltételt írsz, pl. ha egy oldalhoz más css-t szeretnél meghívni: