Hogyan lehet domaint cserélni adatbázis hiba nélkül?

Sziasztok!Arra gondolok, ha a wordpressen belül átírom a domaint, ez még nem biztosítja, hogy pl. a pluginok által települt részek az adatbázisban felülíródjanak. Nekem halt már meg így pluginom. Hol lehet az adatbázisban ezt biztonságosan megoldani?Miért nem ír felül mindent a wp automatikusan?

Alapvetően a wp teszi a dolgát, és alaphelyzetben át is firkálja magát. :slight_smile:

Előfordul azonban néhány “egzotikus” bővítmény, vagy sablon, amelyik nem viseli el feltétlenül ezt az átszabást éppen ezért szoktuk azt mondani, hogy: biztonsági mentés! Rendszeresen végezzünk biztonsági mentést, de nagyobb beavatkozások előtt feltétlenül!

Köszönöm!Alapvetően arra szerettem volna választ, hogy hogyan tudok az adatbázisban manuálisan (bárhogy) rákeresni a régi domain-re, és azokat átírni? (A biztonsági mentés előtte természetes :slight_smile:De mivel mindenképpen domaint kell cserélnem, ehhez szeretném megtartani a pluginokat is. Van erre vmi módszer hogy phpmyadmin-ban hogyan lehet ezt megtenni?

Exportálod phpmyadminból az adatbázist és Notepad+±al ctrl+f-el.

Avagy: https://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=how%20to%20search%20in%20mysql%20database