Hogyan lehet átrendezni az Events Managerben a sorrendet?

Meg lehet úgy szerkeszteni az Events Manager oldalt, hogy az automatikusan megjelenő információ - dátum, kategória, hely, stb - az oldal legaljára kerüljenek?
Az eseményről szóló kép vagy pdf-dokumentum csak akkor kerül legfölülre, ha kiemelt képként tesszük fel. A dátum, időpont, hely információ tolakszik legfelülre.
Legtöbbször ezek az információk szerepelnek már az esemény saját képén, a feltöltött meghívón is. Az rendjén való, ha ez megismétlődik a kép alatt. , nem pedig fölötte, de az elég furcsa, hogy előbb formázatlan szövegként jelenik meg, majd ugyanaz az információ megismétlődik egy fotón, igényesen megformázva.
Tud valaki segíteni? A varosvedo.hu honlap eseménynaptáráról van szó.

Halló, van itt valaki?

Itt tudsz írni a bővítmény fejlesztőjének:
https://wordpress.org/support/plugin/events-manager/

Gondolom az itt lévő fórumtagok közül senki nem ismeri, és nem használja az Events Manager bővítményt.

Az meg, hogy esetleg speciálisan a te weboldaladon hogyan jelenik meg, amihez más beállítások is közrejátszhatnak, szóval ez már nagyon más kategória.

Kösz szépen! Megpróbáltam, de érthetetlen módon “Password reset is not allowed for this user”. Fogalmam sincs, miért és nem tudom, kitől kérdezhetem meg. Ebben tudsz tanácsot adni?

Ha a wordpress.org-ra nem tudsz bejelentkezni emiatt a hiba miatt, akkor szerintem vmilyen captcha vagy tűzfal bővítmény probléma lesz (be van nekik állítva, hogy mondjuk X böngésző és operációs rendszer veszélyesnek néz ki, ezért korlátozzák).

Próbáld meg más számítógépen, vagy más böngészővel.