Hogyan lehet átrendezni az Events Managerben a sorrendet?


#1

Meg lehet úgy szerkeszteni az Events Manager oldalt, hogy az automatikusan megjelenő információ - dátum, kategória, hely, stb - az oldal legaljára kerüljenek?
Az eseményről szóló kép vagy pdf-dokumentum csak akkor kerül legfölülre, ha kiemelt képként tesszük fel. A dátum, időpont, hely információ tolakszik legfelülre.
Legtöbbször ezek az információk szerepelnek már az esemény saját képén, a feltöltött meghívón is. Az rendjén való, ha ez megismétlődik a kép alatt. , nem pedig fölötte, de az elég furcsa, hogy előbb formázatlan szövegként jelenik meg, majd ugyanaz az információ megismétlődik egy fotón, igényesen megformázva.
Tud valaki segíteni? A varosvedo.hu honlap eseménynaptáráról van szó.


#2

Halló, van itt valaki?


#3

Itt tudsz írni a bővítmény fejlesztőjének:
https://wordpress.org/support/plugin/events-manager/

Gondolom az itt lévő fórumtagok közül senki nem ismeri, és nem használja az Events Manager bővítményt.

Az meg, hogy esetleg speciálisan a te weboldaladon hogyan jelenik meg, amihez más beállítások is közrejátszhatnak, szóval ez már nagyon más kategória.


#4

Kösz szépen! Megpróbáltam, de érthetetlen módon “Password reset is not allowed for this user”. Fogalmam sincs, miért és nem tudom, kitől kérdezhetem meg. Ebben tudsz tanácsot adni?


#5

Ha a wordpress.org-ra nem tudsz bejelentkezni emiatt a hiba miatt, akkor szerintem vmilyen captcha vagy tűzfal bővítmény probléma lesz (be van nekik állítva, hogy mondjuk X böngésző és operációs rendszer veszélyesnek néz ki, ezért korlátozzák).

Próbáld meg más számítógépen, vagy más böngészővel.