Hogyan kérdezz a fórumban

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Hogyan kérdezz a fórumban című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Hogyan kérdezz a fórumban]

Kedves Tamás, építeni kezdtem egy oldalt Flat News 4.7-tel, totál kezdő vagyok, és kíváncsi voltam, milyen lesz a ház, ha egyszer majd értek hozzá. Ezért installáltam egy demo verziót. Hogyan térek vissza az alapállapothoz? Üdv, és köszi

Kedves rab,

Kézzel kell törölnie a sablon demo tartalmát. (bejegyzések, képek, hozzászólások, oldalakat, stb.)

Ha csak nem készített biztonsági mentést, backup-ot a demo tartalom importálása előtt.

Nem feltétlenül kell lézzel törölni. Ha még nem vitt be saját tartalmat és nem válltoztatott a sablonon, akkor jó megoldás lehet a WordPress Reset plugin. Ez ugyan mindent töröl (kivéve a Wordpress instalációt), ezért érdemes mérlegelni, hogy az ön esetében melyik a jobb megoldás.

Szia :slight_smile: Akkor próbálok a fentieknek megfelelően kérdezni. A célom az, hogy a WordPress-el készítsem el a honlapomat. A tárhelyszolgáltatóm az Ipage, de valamiért nem sikerül az egyébként feltelepített wp-sel semmit változtatnom. Korábban próbaképpen csináltam egy alapot az Ipage WebsiteBuilderrel és azóta bármilyen témát próbálok betölteni, használni a WP-ben, ugyanazt az Ipage-gel készített alapot látom. Szóval már a preview-ben is ez jelenik meg…
Annyit azért sikerült beállítanom, hogy az Ipage szerint a WP az elsődleges oldalszerkesztőm és az Ipage WebsiteBuilder beállításánál pedig kivettem a domain-t. Mégis továbbra sem változik semmi. Az angol nyelvben pedig még kezdő vagyok. Előre is köszi a segítséget. Remélem, jó helyre és megfelelően írtam le :smiley:

Kedves palancsalaci!
Az ipage-tól sima tárhelyet vagy Wordpress üzemeltető csomagot bérelsz? Utóbbinál nem fogsz tudni annyira hozzáférni egyes részekhez.
Plusz ne haragudj, hogy felmerül bennem egy kérdés: Miért egy külföldi szolgáltatót választasz, ha nyelvi problémák vannak?