Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Hogyan kell widgetesíteni egy sablont? című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Hogyan kell widgetesíteni egy sablont?]
Sziasztok!
Köszi a leírást, épp most tervezem a sablonom de én csak ezt a kódot használtam:
A te álltalad leírt megoldáson mit kellene változtatni hogy a footert is tudjam widget-elni?
Én pont az ellenkezőjét szeretném elérni, bár nem minden oldalon. Nekem van oldalsáv, kettő is, viszont a galéria oldalon szeretném, ha nem lenne, hogy nagyobb hely maradjon a képeknek. Ezt el lehet valahogy érni? http://halado.cewe-fotokonyv.hu/?page_id=292 Gondolom, ennél a template-nél meg sem lehet csinálni, de ha van megoldás, legfeljebb választok egy másikat. Ja! És sajnos scrollozni is kell, arra sem tudok megoldást, hogy lehetne, hogy növekszik a tartalommal?
Helló!
Köszönöm a leírást. Végigvittem az összes lépést. Mégsem működik. Ha az admin felületen a kinézet/widgetek menüpontot használom, bármit is állítok be nem működik.
Amiért mégis látható ez-az az oldalsávomban, az azért van, mert szépen egyenként beírogattam a sidebar-php-be.
Szóval még mindig tanácstalan vagyok.
Szeva,
Hálás köszönet a leírásért, nagyon sokat segített.
интересно читать, спасибо
Kössz ez nagyon szuper , ha gondolod latogas el a weboldalamra nálam is találhatsz egy pár cucot kosszi.