Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Hogyan kell a Windows Live Mail levelezőrendszerhez IMAP fiókot beállítani? című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Hogyan kell a Windows Live Mail levelezőrendszerhez IMAP fiókot beállítani?]
Tisztelt Szerző!
Elolvastam az oldalt, de úgy gondolom,h segítségre szorulok! 
Kérdésem a következő (gmail-fiók)
Le van töltve a gmail fiókom a Windows Live Mail (WLM) rendszerbe, megnyitom és lejönnek a levelek, ez rendben is lenne. De ha én egy új levelet írok, akkor az nem látszik a kimenő levelekben ebben a (WLM) rendszerben. Ennek mi az oka? Mit kell beállítani a saját gmail fiókomban, ahonnan a levelek lejönnek és mit kell beállítani a WLM-ben!
sajnos nem tudtam még eddig rájönni. nagyon sok oldalt olvastam már ezzel kapcsolatosan, de mindig kiírta a gép a fiók hitelesítésénél, csatlakozásánál, h hiba!
Köszönöm megtisztelő válaszát!
Kiss Yvett
Kedves Kiss Yvett!
Nagyjából azt teszed, hogy egy Mercedes autóval behúzott kézifékkel közlekedsz. Dobd el azt a Windows Live Mailt a fenébe. 
Gondolom, azért használod, mert szeretsz kényelmes felületen levelezni, meg rendszerezgetni a dolgodat, és a Google számtalan szolgáltatásáról sem szeretnél lemondani.
Telepítsd a Mozilla Thunderbird nevű levelezőprogramját, és ott állítsd be a gmail-es és a wlm-es postafiókjait, és új távlatok nyílnak meg előtted (természetesen, ez is ingyenes és magyarul beszél, csak az óriási előnye, hogy gyors, biztonságos, megbízható, szabványkövető és rugalmas).
Egyebek tekintetében nem nagyon tudunk segíteni, hiszen - amint azt láthatod - mi a WordPress tartalomkezelő rendszerrel foglalkozunk. 
T. Szerző!
Az aztali gépemen Win7 és WLM fut., a laptopomon XP és OutLook Express.
Általában az asztali gépet használom levelezésre. Ha időnként a laptoppal kapcsolódom a levelező programra, az asztali gépen elűnnek a bejövő levelek. Mi ennek az oka, hogyan lehet megszüntetni?
Köszönöm, ha válaszol:
Derecskey Tibor