Hogyan inclueoljak?

Sziasztok.

Adott lenne egy HTML-es oldal, egy Word Press, valamint egy phpbb3 fórum. Sikerült összekötnünk a WP a BB3-mal, viszont a blogot csak hírek írására szeretnénk használni, ezért volt fontos összekötni a fórumunkkal, hogy ne kelljen két helyre regisztrálni, és mintegy hírírót tudnánk használni a Word Pressünket, ahol a fórumos loginnal hozzá tudnak szólni a híreinkhez. A probléma ott kezdődik, hogy nekünk csak maga a főoldalt kellene beinclueolnunk egy php lapba, de nem találtuk meg, a motor hova menti a híreket. Tehát nekünk végülis a főoldal kellene, de nem az egész, hanem csak az a része, amiben a híreket viszi fel a WP, head, és body nélkül. Ugyanis ha jól tévedek a Word Press is include-t alkalmaz a hírek, illetve lapok megjelenítésére. Megoldható lenne?

A WordPress a ${table_prefix}_posts táblába menti a híreket, ami alapértelmezésben wp_posts, de ezt a wp-config.php-ban fellül lehet vágni.

Valószínűleg ezzel jártok legjobban.

De ha mégis lecsupaszított WP-t akartok használni, akkor a gyökérbe csináljatok egy index2.php-t ilyesmi tartalommal:

Code:

<?php

require_once( dirname(__FILE__) . '/wp-load.php' );

wp();

?>

A wp() funkció hívás után elérhető az összes wordpress funkció, de a sablon funkciók nem.

Ezután tudsz ilyeneket csinálni, hogy:

Code:

$posts = query_posts("orderby=ASC&category_name=hirek");

foreach ($posts as $post)

{

blablabla();

}

Remélem valami ilyesmit szerettél volna.

Köszönöm szépen a segítséget, kipróbálom, és mindenképp visszajelzek, hogy működik. Valami ilyesmit szerettem volna. :slight_smile:

Sziasztok!

Bizonyára én vagyok nagyon láma a dologhoz de ha megfeszülök se tudok includolni…

A következő a problémám. Van egy sima eccerű mezei html oldal fejléccel lábléccel és a kettő közé szeretném be includolni a wp-t de azt istennek se megy.

ezzel a kóddal próbálkoztam eddig:

Code:

<?php

require_once( dirname(__FILE__) . 'wp-load.php' );wp();

?>

a wp-load -nak próbáltam minden fajta elérését megadni.Próbáltam index.php -ra hivatkozni stb.

ilyen hibákat kapok, hogy Warning: require_once(C:AppServwww....) [function.require-once]: failed to open stream: Invalid argument in C:AppServwww...wp-blog-header.php on line 12

ha index.php-t adok meg akkor ez a hiba üzim...

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:AppServwww......proba.php:10) in C:AppServwww....wp-includespluggable.php on line 865

Ha tudna vki 5letet adni azt megköszönném.

Köszi előre is

igen van egy remek ötletem. beírtam a keresőbe(google) 2szót és kidobta.

az oldal keresője még gyorsabb megoldás (de ha angolul is akarsz keresni akkor G…)

szóval íme [url url=http://www.google.hu/search?hl=hu&amp;source=hp&amp;q=wordpress+headers+already&amp;meta=&amp;btnG=Google+keres%C3%A9sa megoldás[/url]

'Designe' wrote on '2009-12-14:

Sziasztok!

Bizonyára én vagyok nagyon láma a dologhoz de ha megfeszülök se tudok includolni...

A következő a problémám. Van egy sima eccerű mezei html oldal fejléccel lábléccel és a kettő közé szeretném be includolni a wp-t de azt istennek se megy.

ezzel a kóddal próbálkoztam eddig:

Code:

<?php

require_once( dirname(__FILE__) . 'wp-load.php' );wp();

?>

a wp-load -nak próbáltam minden fajta elérését megadni.Próbáltam index.php -ra hivatkozni stb.

ilyen hibákat kapok, hogy Warning: require_once(C:AppServwww....) [function.require-once]: failed to open stream: Invalid argument in C:AppServwww...wp-blog-header.php on line 12

ha index.php-t adok meg akkor ez a hiba üzim...

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:AppServwww......proba.php:10) in C:AppServwww....wp-includespluggable.php on line 865

Ha tudna vki 5letet adni azt megköszönném.

Köszi előre is

Szia!

Köszi a választ de ennyire azért nem vagyok láma. Ismerem azt a linket amit írtál és át is néztem annak megfelelően az oldalt. Ezért értetlenkedem még egy csöppet.

Miért nem a láblécet meg a fejlécet teszed a sablonba? Akkor nem lesz ilyen sufni tuning. :wink:

'Efrud' wrote on '2009-12-16:

Miért nem a láblécet meg a fejlécet teszed a sablonba? Akkor nem lesz ilyen sufni tuning. ;)

Ez is jó ötlet volna ha nem a fejlécben ( ami flash) lenne a menü. A flash-t meg nem tudom szerkeszteni mert nem én csináltam.

'Designe' wrote on '2009-12-21:

Ez is jó ötlet volna ha nem a fejlécben ( ami flash) lenne a menü. A flash-t meg nem tudom szerkeszteni mert nem én csináltam.

A probléma megoldódott köszönöm az észrevételeket és 5leteket.

Nyugodtan leírhatod, hogy hogyan oldódott meg . :slight_smile: Hátha én is tanulok belőle . :wink:

'rozi' wrote on '2009-12-22:

Nyugodtan leírhatod, hogy hogyan oldódott meg . :) Hátha én is tanulok belőle . ;)

Hát az includolásra az istennek sem tudtam rá venni az oldalt úgy, hogy annyit tettem, hogy a mezei html oldalt át irányítottam a wp index oldalára.

Egészen pontosan ezt az codot használtam:

Code: