Hogyan frissítsünk 2.1-re

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Hogyan frissítsünk 2.1-re című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Hogyan frissítsünk 2.1-re]

Csak a feltöltés során ügyeljünk, hogy a törölni nem kívánt fájlokat nehogy felülírjuk!!!

Én kicsit lazább voltam :slight_smile: reggel frissítettem a blogomat (blog.joomla.hu). Mindent felülírtam az új verzióval. Beléptem az adminba és ő magának lefuttatta a frissítést. És minden ment flottul.

Zoltán:
Húúú!! ezt el is felejtettem beleírni… na majd pótolom este…

Laci:
Csúúúnya vagy! Backupolni mindig kell! :smiley:

Persze elvileg flottul kéne mennie, de ha jön a tsunami akkor nincs visszaút.

Én bízom a WP-ben :slight_smile:

A bizalom az alapja minden kapcsolatnak :wink:
(az adatbázis kapcsolatoknak is?)

Ja és ne feledjétek:
Share the Love

:slight_smile: Na jó, megfogtál…

Egyébként én is papolok állandóan, hogy backup-backup, és úgy szoktam, mint Laci… eddig én sem jártam pórul… :slight_smile:

Frissítettem 2.1-re és a youtube videokat nem tölti be explorerrel :frowning:

De ez nem követendő :slight_smile: Rossz példa.

@ Gant: az nem a plugin bibje?
@ Laci: persze naaaagyon rossz, fúj! :slight_smile:

Nem pluginnel ileesztettem be a bejegyzésbe csak a szokásos

Szia!

Esetleg nézd meg a bétateszter kerestetik topikot és szerezd be a plugint :wink:

Elég jó volt a leírás, pár perc alatt simán frissítettem, nem volt semmi gond. De backup volt! :slight_smile:

Köszi!

Örülök, hogy segíthettem.

A backup is csak azért fontos, mert ha nem ismered a szervered, hogy pontosan milyen PHP, MySQL verzió fut rajta előfordulhat, hogy a frissítés közben valami hiba csúszik be…

Na meg külön megtiszteltetés, hogy a cakePHP blogja is WP-t használ.

sziasztok.
én sajnos nem kicsit szívtam a 2.1-el pedig ugyanezzel a metódussal csináltam. a telepítés lefutott, klikk a “hajrá” linkre.
és az oldal sehol. ff alatt sima “blank” oldal, ie alatt pedig 404 hiba, az oldal nem található.

szívtam vele vagy egy órát, visszatettem a backupot, ismét próbáltam, ugyanez.
mígnem kipróbáltam, hogy be tudok-e lépni az admin felületre, na az működött. a default témát használtam, pár módosítással (fejléc kép cseréje, pár script, gomb, stb) és azzal van valami bibi, mert ha azt állítom be témának, akkor jön elő ez a hiba.

persze így is van valami gáz, mert a “hírek”-nél a blog statisztikánál az alábbi hibakód díszeleg (kétszer egymás alatt):

Parse error: parse error, unexpected ‘,’ in /home/htdocs/mohikan.hu/blog/wp-includes/gettext.php(313) : eval()'d code on line 1

Szia!

Találkoztunk a hibával mi is.

Először próbáld meg letölteni a következő fájlt:
http://word-press.hu/letoltesek/javitasok/gettext.zip

Csomagold ki a zip fájlt majd a benne található php fájllal írd felül a wp-includes könyvtárban található fájlt.

Kérlek írj vissza, hogy működik vagy nem. Nálam nem jelentkezett a hiba, még nem tudtam tesztelni.

Milyen változások vannak a mellékletben megjelült gettext.php-ben a 2.1 verzió gettext.php fájljához képest? Én tegnap frissítettem 2.0.7-ről 2.1-re, nem jött elő semmilyen hiba. Feltettem ezt az új gettext.php-t (az eredetit elmentve), változást nem tapasztaltam.

Tamás, köszönöm a segítséget.

Orvosolta a problémát! :slight_smile:

Üdv: Mohikan