Hogyan csinálhatok egyszerü gombot a fejlécben?

Szeretnem a segitsegeteket kerni ujra!K2 theme, WP 2.3.3 és szeretnék úgy csinálni felülre gombot (oldalt), hogy az csak egy linkre mutasson, es ne nyisson meg az oldalon semmit, csak navigaljon tovabb, pl. egy forumra.Előre is köszi szépen!

Szervusz !Elméletileg nem működik, de nálam a 2.3.3-nál bejött és működött; létrehoztam az oldalt és a címsorba (szabálytalanul) az oldal nevében HTML-tag-et használtam, valahogy így:Quote:

Fórum

Ennek hatására a menüsorban annyi látszódik, hogy "Fórum", és rákattintáskor átvisz a megadott oldalra. (Nyilván a "Fórum" felirat helyett bármi lehet. :))

Úgy tudom, hogy a WP nem támogatja az oldalak címében a HTML-tag-eket, de a 2.3.3-ban ez (nem tudom miért) nálam működött. Egy próbát talán megér, és - ha galibát okoz - legfeljebb levakarod.

Szerkesztve: Így, hogy leírtam, eszembe jutott, hogy kipróbálom a WP 2.5.1-en futó http://www.ambassador-pecs.hu helyen, ahol a Nemzetközi Ambassador Club menüpontot így oldottam meg, sőt, még a bold (vastag) betűtípus HTML-kódját is beleírtam. Ennek ellenére működik. Ne kérdezd, hogy miért és hogyan ? :)

Üdvözlettel:

Úgy is lehet (bár régebben tényleg nem működött…), de elegánsabban azt úgy oldják meg, hogy a Redirectify avagy az EasyRedirect pluginok valamelyikét felapplikálják, és (mint a nevük sejteti) azok átirányítják az oldalt (Page) oda, ahova akarod.

Köszi szépen!!

Naakkor! itt oldal van ugyan, de nekem az lenne a problémám, hogy a tartalom kell, de fel a menüsorba nem kell a “gomb”. Amikor az oldalnál beállítom a megjelent, piszkozat, privát közül a privátot, akkor még minden oké. De az kell, hogy mindenki lássa, tehát ne legyen privát.Hátha így érthetőbb: szeretném, ha az oldal maradna, de csak az oldalsávban elhelyezett link mutatna rá.Előre is köszi!

Hozz létre egy szöveges (HTML) widgetet és simán írd bele. Az nem jó?

Bocsánatot kívánok, hülye voltam, van rá plágin:http://wordpress.org/extend/plugins/exclude-pages/Megírod az oldalt, és csak kiveszed a pipát az include mellől, és simán megy.Azért köszi, és hátha segít valakinek. Mondjuk volt vagy egy óra, mire ráakadtam.