Hogyan áljak neki

halli . szeretnék egy meg lévoldalamra egy olyat csinálni mint ez hogyan lehet ez meg oldani hogy nekem is így jelen meg ugyan ezt akarom használni csak így hogy egy külön oldalon jelenjen meg . hogy tudnám meg oldani?

Nem az lenne a “logikus” megoldás, hogy egy külön oldalba teszed be a kódot - ha azt akarod, hogy külön oldalon jelenjen meg? Viszont, ha a kézenfekvő megoldás adva van, akkor mi a kérdés?

Nem igazán értem, hogy mit szeretnél … mert amit linkeltél, annak a forráskódjában lényegében 2 oldal van. Az egyik a lejátszó, a másik az üziküldő.

'varnyu' wrote on '2010-04-07:

Nem igazán értem, hogy mit szeretnél ... mert amit linkeltél, annak a forráskódjában lényegében 2 oldal van. Az egyik a lejátszó, a másik az üziküldő.

Dááá... egyik a másikba belefrémezve (frames) :rolleyes:

tudom hogy az a legegyszerűbb hogy ha csinálok egy új weblapot de én már vettem egy 12gb tárhelyet és nem lehet rá új weblapot csinálni és még azt se szeretném hogy két külön címről fusson ezért kéne egy olyan megoldás amivel ugyan arról a weblapról futtathatom de azon a módon amit linkeltem

Biztos az én hibám, hogy most már még többet nem értek …

12 gigás tárad van, fizetős … Hogyhogy nem lehet egy másik weblapot rá csinálni??? :o

Nekem a 750 megás fizetősön van 3 html weboldal és 3 Wordpress. Persze ebből 5 külön aldomain alatt…

Na, ezt se értem. Vagy te nem érted, hogyan működik a web… sorry.

Van egy tárhelyed és - feltehetően - egy domain neved rajta. Mondjuk pelda.hu vagy exemplu.ro

Namost arra annyi alkönyvtárat lehet felrakni, amennyi beléfér.

pelda.hu/valami/megvalami/bizbasz/player.html

SZERINTED, milyen az a megoldás, amit linkeltél? Mi abban a spéci, amit nem lehet megoldani a TE tárhelyeden?

az benne a spéci hogy én csak fizetek érte és a tárhelyet nem tom használni mert azt egyy más valaki használja. és amugy csak egy domian megy rá és 5 aldomian és ki töl veszem a tárhelyt az használja az aldomianokat .

'Richy' wrote on '2010-04-07:

az benne a spéci hogy én csak fizetek érte és a tárhelyet nem tom használni

Orvos látott mostanában? :P

Hát minek fizetsz egy ilyen szar felállású szolgáltatásért?

Én most itt feladom, mert nem bírom követni ezt a "logikát".

'moshu' wrote on '2010-04-07:

Orvos látott mostanában? :P

Köszi kérdésed igen látót orvos :D . majd akkor valahogy ki szenvedem :angry:

Richy: tényleg szivesen segitenénk … de az a baj, hogy nem értjük, hogy mit szeretnél. valamint én azt se értem, hogy ha más használja, akkor miért Te fizetsz érte??? Az 5 aldomaint se értem, mert az én nyomorék kis táramon nem 5 aldomaint lehet, hanem korlátlan számút …

Ha ennyire nem tudod használni a saját tárhelyedet, akkor mondd fel, ne fizess érte. És vegyél egy olyat, amihez CSAK NEKED van hozzáférésed!!!

'varnyu' wrote on '2010-04-07:

Ha ennyire nem tudod használni a saját tárhelyedet, akkor mondd fel, ne fizess érte. És vegyél egy olyat, amihez CSAK NEKED van hozzáférésed!!!

az a helyzet hogy párszáz pénzért nem kapok ekkora tárhelyet .

és még mindig az a problémám hogy a wordpress templaten kívül szeretném el helyezni azt a funkciót de nem akarok másik domiant használni naon hozzá . ha esetleg lenne valami plugin vagy valami egyszerűbb megoldás az kiru lenne .

Én sem értem annyira a kérdést, de ahogy eddig kivettem a szavaidból, ez tökre nem wp kérdés. Mutass nekünk egy példát, hogy mit is szeretnél csinálni, létrehozni, megvalósítani, mert ez elég kacifántos nekünk. Abból szerintem kiötlök neked majd valamit, ha a tárhelyszolgáltatásért havonta x ezer forintot adsz ki akkor nem kérni kell hanem utasítani őket. Én legalábbis ilyen szörszálhasogató természettel rendelkezem.

És ez?

'Efrud' wrote on '2010-04-08:

Én sem értem annyira a kérdést, de ahogy eddig kivettem a szavaidból, ez tökre nem wp kérdés. Mutass nekünk egy példát, hogy mit is szeretnél csinálni, létrehozni, megvalósítani, mert ez elég kacifántos nekünk. Abból szerintem kiötlök neked majd valamit, ha a tárhelyszolgáltatásért havonta x ezer forintot adsz ki akkor nem kérni kell hanem utasítani őket. Én legalábbis ilyen szörszálhasogató természettel rendelkezem.

http://www.vesszo.ro/nemfm/liveplayer.htmlezt szeretném meg csinálni ha lehet valami puginnal az naon jó lenne amúgy nem az én nevemen van a tárhely és csak havi 5** hunt fizetek érte . ennyiért meg éri nekem