hogy tudom visszahozni?

Sziasztok!

Nagy problémám van!

A wordpressben átállítottam a beállítások menü alatt lévő wordpressre mutató hivatkozást. Ezt elmentettem, de most nem is indul már el a blog. Melyik fájlban tudom visszaállítani az elérési utat? a www.valami.hu/blog ot írtam át www.valami.hu -ra frown.gif

Ezt hol találom?

SOS!

Köszi

fileban sehol esetleg az adatbazis options tablajaban

amugy nem kene tobb tema ugyanannak…

ToRokZoli wrote:

fileban sehol esetleg az adatbazis options tablajaban

amugy nem kene tobb tema ugyanannak....

Jó de ezzel most nem vagyok előbbre. frown.gif

nem tudom hol találom az adatbázis optiins tablat

karesz1978 wrote:

így keresd wp_options

fester wrote:

karesz1978 wrote:

így keresd wp_options

Köszi, de sajnos nekem ilyen nincs :(

Se a gyökérben se a többi könyvtárban.

Nem értem hol lehet frown.gif

Na most sikerült ezt megoldani. Azt hittem ftp-n kell keresni de rájöttem a database-ban a mysql-ban.

nade…

Most visszaírtam az elérési utat, de még mindíg nem megy. ezt ahibaüzit kapom:

Error establishing a database connection

This either means that the username and password information in your wp-config.php file is incorrect or we can’t contact the database server at localhost. This could mean your host’s database server is down.

• Are you sure you have the correct username and password?

• Are you sure that you have typed the correct hostname?

• Are you sure that the database server is running?

If you’re unsure what these terms mean you should probably contact your host. If you still need help you can always visit the WordPress Support Forums.

Mi ez?

valamit elirtal, es nem tud kapcsolodni az adatbazishoz

1. A wp_options táblában NEM “elérési útvonalat” módosítasz, hanem a blog URL-jét a home és site_url sorokban. Mind a kettőben.

Továbbá, oda az eredeti értékeket kell bevésni, ahol a blog tényleg van… nem a kívánságlistát (hogy te hova szeretnéd!)

2. Mindez nem kellene befolyásolja, hogy mi van a wp-config fájlban. Mert most ott van elszúrva valami. Valaki szerkesztgette?

moshu wrote:

1. A wp_options táblában NEM "elérési útvonalat" módosítasz, hanem a blog URL-jét a home és site_url sorokban. Mind a kettőben.

Továbbá, oda az eredeti értékeket kell bevésni, ahol a blog tényleg van... nem a kívánságlistát (hogy te hova szeretnéd!)

2. Mindez nem kellene befolyásolja, hogy mi van a wp-config fájlban. Mert most ott van elszúrva valami. Valaki szerkesztgette?

Csak a word pressben a beállításokban a legfelső url-t állítottam át. Eleinte még megjelent a blog, mindenféle szöveges formázás nélkül, de most már csak a fenti hibaüzenet jön be. Pedíg azóta emlékeim szerint nem állítottam át semmit.

Most próbálkozok hogy vissza tudjam hozni, de nincs ötletem... frown.gif

SIKERÜLT!!!

Köszönöm mindenkinek a segítségét!

A hiba megoldása:

1. wp_options táblában visszaállítottam a helyes url-t.

2. majd a wp-config fájlban a közben ide-oda átírt jelszót a sok próbálkozás miatt megváltoztattam ezért nem indult a blog.

3. Ezt a jelszót a wordpress userben megváltoztattam, átjavítottam arra a wp-configot és lám, müxik!!

JUPPPPÍÍÍ!

Már azt hittem elszállt, de Íme megy:

http://www.szentbekkalla.hu/_blog/

Jah. Az eredeti hiba azért jött létre mert a wordpressz beállításaiban azt hittem a Telepített WordPress címe (URL) = a word press főoldalán a főcim url-jével. Ezt akartam átírni a www.szentbekkalla.hu-ra hogy ha valaki nem a főoldalról találmoda, akkor arra kattintva visszatérjen a főoldalra. Ez nem sikerült, de majd keresek rá megoldást!

Még 1x thx!

Még eccer mondom, hogy a WP beállításokban NEM lehet “fantázia” URL-ket beirni: azoknak a WP telepítés/létezés VALÓDI helyét kell tükrözni!