Hogy mentsem meg a blogomat?

Sziasztok!

Nem egyszerű a problémám, mert valahogy sikerült kitörölnöm egy plugint FTP-n. Ez nem is tűnt fel csak akkor, amikor nem tudtam belépni az adminfelületre. Aztán “újratelepítettem”, azaz a wp-config.php és a /wp-content mappa kivételével töröltem mindent, majd felmásoltam a Wordpresst a tárhelyre. Ezzel persze elértem, hogy nemcsak az admint, de az egész blogot kinyírtam, mert nem tudom telepíteni/frissíteni.

Most nem tudom mit csináljak, phpMyAdminnal lementettem az adatbázist .xml-ben. :frowning:

Ha csak ennyit csináltál, akkor azzal nem nyírod ki. Ezt szoktuk csinálni “manuális frissítés” címszó alatt.

Először is. Phpmyadminban csinálj egy sql mentést (ugye azt nem törölted?). Nem xml, faxomtudja milyen kiterjesztés, hanem sima sql. Ha nagyon nagy az adatbázisod, akkor szét is szetheted, több részletbe. Aztán csinálj mégegyet. Két tábla legyen benne: előtagod_posts és előtagod_postmeta. Lementésnél figyelj oda arra, hogy véletlenül se írd felül a másik mentést. Hogy wp az előtag vagy mást adtál meg, azt te tudod.

Másodszor. ftp-n kapcsolj ki minden bővítményt (nevezd át a plugin könyvtárat). Nézd meg, hogy be tudsz-e lépni. Ha be tudsz lépni, akkor próbáld meg visszanevezni a plugin könyvtárat. Ha működik, örülj, ha nem működik, gyere vissza és folytatjuk :slight_smile:

Szerencsére lett megoldás. Lelőttem a pluginokat és létrehoztam egy új wp-config.php-t. Aztán jó lett (?). Köszönöm a segítséget!